EmCe yrityksenä – olemme talousohjelmistojen asiantuntija

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava kotimainen yritys ja olemme osa Administer-konsernia. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää.

Visiomme on…

olla asiakkaidemme kotimainen luottokumppani, joka tukee, palvelee ja tuottaa aitoa lisäarvoa.

Missiomme on…

Luoda asiakkaillemme arjen helppoutta sähköisillä talous- ja palkkahallinnon sekä toiminnanohjausratkaisuilla.

Konsernimme arvot ovat…

VASTUULLISUUS (Lupausten pitävyys ja sitoutuminen)

KUMPPANUUS  (Arvostus ja yhteistyö)    

LUOTTAMUS (Ammattitaito ja avoimuus)    

ROHKEUS RATKAISTA (Asenne ja lupa erehtyä)                  

Asiakkaitamme ovat…

tilitoimistot, järjestöt ja liitot sekä keskitetyn taloushallinnon omaavat konsernit. 

EmCen tarina

1980

Ensin oli Stigu ja Kåre. Näistä kahdesta kaverista, 35 000 markan lainasta ja suuresta määrästä luovaa hulluutta syntyi EmCe vuonna 1980. Kaikki lähti kirjapainon tarjouslaskelma-ohjelmasta, joka tehtiin Basf-mikrotietokoneelle. Ensimmäiset varsinaiset tuotteet olivat Stigun kirjanpito ja Kåren varastonvalvonta. Näiden ympärille rakentui pian koko muu ohjelmistopaketti.

Lue mistä EmCe-nimi tulee

1984

Vuonna -84 juhlittiin kirjanpidon tapahtumasyötön ihmeaikaa, joka oli nyt ennätykselliset 0,6 sekuntia! Huippusuorituksen takana juuri taloon tullut innokas nuorukainen, ohjelmaguru Christer. 80-luvun lopulla Suomen laajinta ja monipuolisinta yritysohjelmisto, FinAnssia, käytti jo yli 350 asiakasta. Ala oli uusi ja meno oli hurjaa. Muissa yrityksissä ihmiset vaihtuivat tiuhaan, mutta EmCen matkassa pysyttiin sitkeästi.

Ps. Tarinan Christer työskenteleen meillä edelleen – yhä intoa piukassa.

1993

Lama kuritti Suomea ja EmCenkin kehitys oli vuoristorataa. Stigu jättäytyi pois. Kårella oli yrityksen suhteen kaksi vaihtoehtoa; näivettyä pois tai kasvaa suureksi. Hän valitsi jälkimmäisen. Muiden vähentäessä väkeä, Kåre palkkasi yhteensä 200 osaajaa TAHKO-projektin (Taloushallinnon asiantuntijoiden työllistämiskoulutuksen) kautta. Kulku ei ollut helppoa, mutta luottamus oli luja EmCen taloushallinnon kokonaisratkaisuihin. Se kantoi.

EmCen toimitusjohtaja Markus Backlund.

2005

Uudet tuulet pyyhkäisivät, kun Rolf Backlund ja Mats Hentzel ostivat EmCen liiketoiminnan. Vuonna 2008 Markus Backlund otti toimitusjohtajan ohjakset ja lähti eheyttämään liiketoimintaa kannattavan kasvun tielle. Microsoft Dynamics NAV -tuote kasvatti kysyntää ja se eriytettiin omaksi yksikökseen. EmCelle muodostui selkeästi kaksi päätuotetta talous- ja palkkahallinnon ohjelmistot ja toiminnanohjausjärjestelmät.

2020

Keski-ikä. Neljäänkymmeneen vuoteen on mahtunut värikäs sarja teknologisia muutoksia lerpusta pilveen, mapeista digiin, joukko sitkeitä ihmisiä ja ennen kaikkea kokemusta. Uskollisimmat työtekijät ja asiakkaat ovat kulkeneet mukanamme lähes koko olemassa olomme ajan. Se, jos mikä on luottamusta ja asiakasuskollisuutta. Juhlavuotena juhlimme koronasta huolimatta asiantuntijuutta, kokemusta ja kotimaisuutta. Viidenkympin villitystä odotellessa.

Katso mitä asiakkaamme kertovat meistä

Tänään

Kuulumme Administer-konserniin, jossa työskentelee 600 asiantuntijaa, jotka uskovat sähköisten talous- ja palkkahallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien mahdollisuuksiin. EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ja EmCe 365 -ohjelmistoilla on yli 10 000 päivittäistä käyttäjää. Olemme yksi vanhimmista Microsoft Dynamics NAV ja 365 Business Central -toimittajista Suomessa. Saat meiltä 100 % varmuudella kotimaista, vastuullisesti tuotettua palvelua. Olemme ohjelmistokumppani, jonka tunnet nimeltä. Tarina jatkuu…

Tutustu palveluihimme

EmCe on osa Administer-konsernia

EmCe Solution Partner Oy on osa Administer Groupia. Administer Group on palkka- ja taloushallinnon palvelujen, ohjelmistopalveluiden, konsultoinnin sekä henkilöstö- ja kansainvälisten palveluiden moniosaaja. Se on Suomen suurin palkkaulkoistuskumppani ja johtava asiantuntija harmaan talouden torjunnassa. Palveluitamme käyttää yli 5000 asiakasta pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kunnat ja muut julkisen sektorin toimijat. Vuonna 1985 perustettu yritys on noteerattu Nasdaq Helsingin First North -listalla. ​​

Administer Groupin muodostavat palkkahallintopalveluita tarjoava Silta Oy, tilitoimisto Administer, asiantuntijatalo Econia Oy sekä ohjelmistoyhtiö EmCe Solution Partner Oy. Lisäksi konserniin kuuluvat mm. Adner Oy ja Kuntalaskenta Oy.