Jatka järjestelmän elinkaarta versiopäivityksellä

Ovatko yrityksesi tarpeet muuttuneet vuosien varrella ja vanha toiminnanohjausjärjestelmäsi ei ole pysynyt mukana liiketoiminnan kehityksessä?

Haluaako yrityksesi siirtyä käyttämään Microsoft Dynamics 365 Business Central -pilviversiota?

Microsoft tukee pilvisiirtymää alennetulla lisenssien hinnalla

Onko yritykselläsi käytössä vielä vanha Microsoft Dynamics NAV ja haluaisit siirtyä käyttämään modernimpaa Microsoft Dynamics 365 Business Central -pilviversiota? Microsoft tukee nyt yritysten pilvisiirtymää tarjoamalla 40 prosentin alennuksen lisenssien hinnasta kolmen ensimmäisen vuoden ajan. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme miten pilvialustalle siirtyminen käytännössä tapahtuu. Kampanja on voimassa 31.12.2024 asti.

Ota yhteyttä myyntiimme

Microsoft Dynamics NAV:in versiopäivitys uuteen Business Centraliin

Microsoft Dynamics NAV:in uuden sukupolven tuote tunnetaan Dynamics 365 Business Centralin nimellä. Siirtyminen Business Centraliin tapahtuu samaan tapaan kuin Dynamics NAV -päivitys – joustavasti 16 viikossa. Lue Microsoft Dynamics NAV on nyt Dynamics 365 Business Central.

Meillä EmCellä versiopäivitys alkaa aina maksuttomalla alkuanalyysilla, jonka tavoitteena on kartoittaa asiakkaan lähtötilanne, tavoitteet ja aikataulu. Tämän jälkeen homma etenee alla olevan kuvan mukaisesti. Katso vanhojen Dynamics NAV -versioiden elinkaari ja niiden tuen päättymisajankohdat.

Viikko 1 – Aloitus

Aloita – ole yhteydessä myyjään

Parhaiten saat yhteyden myyjiimme soittamalla, lähettämättä sähköpostia tai varaamalla tapaamisaika suoraan kalenterista.

Alkuanalyysi – tavoitteet & aikataulu

Kerro millainen tilanne sinulla on nykyisen version kanssa, millaisia tavoitteita ja odotuksia sinulle on uudelta versiolta sekä millaisella aikataululla olet liikenteessä. Näistä kysymyksistä voi olla apua tässä kohtaa.

Tarjous – versiopäivityksen kustannukset

Alkuanalyysin pohjalta saamme tehtyä tarjouksen ja saat hinnan versiopäivitykselle.

Sopimus – hyvä päätös

Kun tarjous näyttää hyvältä, pääsemme sopimukseen versiopäivityksen aloittamisesta ja starttaamaan projekti.

Viikko 3 – konversiot & toteutus

Analyysi – tarkat tavoitteet

Projekti käynnistyy nykytilanteen analyysilla ja tässä vaiheessa tavoitteet vielä tarkennetaan.

Tekninen päivitys – me hoidamme tämän

Tässä kohta sinä voit ottaa iisisti. Me käärimme hihat vähän vielä korkeammalle ja ryhdytään varsinaisiin päivityshommiin.

Viikko 10 – koulutus & testaus

Testiympäristön julkaisu – tutustu uuteen

Viikon 10 paikkeilla pääset tutustumaan uuteen versioon ja saamaan ensituntumaan testiympäristössä. Meidän tavoitteena ei ole toimittaa pelkkää teknologiaa vaan auttaa sinua ottamaan kaikki hyöty irti uudesta järjestelmästä. Oikotietä onneen ei ole, mutta oikotie osaajaksi löytyy koulutuksesta. Tutustu koulutustarjontaamme.

Testaus – prossien hionta

Nyt on sinun vuorosi. Sinä ja muut yrityksesi asiantuntijat pääsevät testaamaan ja virittämään prosesseja kuntoon.

Valmistaudu – uusi versio

Valmista organisaatiosi ottamaan uusi Microsoft Dynamics 365 Business Central -versio käyttöön.

Viikko 13 – tuotanto

Tuotantoon siirto – innostu & opi

Uusi versio on nyt tuotannossa ja käytettävissä. Innostu uudesta ja opi uusia asioita!

Viikko 16 – maalissa

Jatkokehitys

Kerää kokemuksia, syvenny ominaisuuksiin ja näe mitä uusia mahdollisuuksia versio tarjoaa. Projektin aikana on tapana nousta uusia tarpeita ja kehitysajatuksia, jotka on hyvä kirjata ylös ja ottaa uuteen käsittelyyn kun olet saanut käyttökokemusta uudesta Business Central -versiosta. Tästä on hyvä jatkaa!

Versiopäivitys joustavasti 16 viikossa.

Näillä kysymyksillä pääset alkuun versiopäivityksessä

Kun harkitset päivitystä nykyisestä NAV-versiosta uuteen Business Central-ympäristöön, on hyvä selvittää ja miettiä muutamia asioita parhaan päivitysmallin valitsemiseksi. Kokosimme listan kysymyksiä, jotka auttavat asiassa eteenpäin ja näiden pohjalta on hyvä lähteä kartoittamaan versiopäivitystä yhdessä ohjelmistokumppanin kanssa.  

 • Mikä NAV-ohjelmiston versio on käytössä?
 • Kuinka monta käyttäjää järjestelmällä on? Onko käyttäjämääriä ja käyttöoikeuksia tarve muuttaa uuden järjestelmän myötä?
 • Millaisia asiakaskohtaisia räätälöintejä nykyiseen järjestelmään on tehty?
 • Onko kaikki räätälöinnit vielä käytössä ja tarpeellisia? Uudessa versiossa nämä voi löytyä jo vakiona – me otamme selvää.
 • Kuinka paljon vanhaa tietoa halutaan siirtää vanhasta järjestelmästä uuteen?
 • Halutaanko raportointia kehittää? Miltä osin?
 • Mistä uutta ympäristöä halutaan käyttää; puhtaasti pilvestä, hybridipilvestä vai paikallisesti on-premise -ympäristöstä?

Miksi päivittää uuteen D365 Business Centraliin?

 • Moderni ja yhtenäinen järjestelmä

 • Automaattiset päivitykset

 • Skaalautuvuus

 • Järjestelmän elinkaaren jatkuvuus

Tee järjestelmän nykytilakartoitus

iLOQ päivitti uuteen versioon

Suomalainen lukitusjärjestelmäyritys iLOQ päivitti Microsoft Dynamics NAV toiminnanohjausjärjestelmän uuteen Business Centraliin. Vuonna 2014 käyttöönotettu järjestelmä oli tullut elinkaarensa päähän.

Lue mistä iLOQ:in päivitystarve sai alkunsa

Haluatko kuulla lisää?

Asiantuntijamme auttavat sinua, kun mietit versionpäivityksen tarvetta, suuruutta tai kustannuksia – Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Ota yhteyttä