EmCe Talous- ja palkkahallinnon ohjelmistot

Yrityksen kokoa ja tarpeita vastaava taloushallinnon ohjelmisto on tärkeä osa sujuvaa liiketoimintaa. Automatisoidut ja digitalisoidut talousprosessit ovat yksi menestyksen kulmakivistä. Tarjoamme taloushallinnon alustan tilitoimistoille, liitoille ja järjestöille sekä keskitetyn taloushallinnon omaaville yrityksille. Hoidat kirjanpidon, ostoreskontran ja laskutuksen yhdestä paikasta puhtaasti sähköisesti tai perinteisesti ”mappikirjapitona”.

Tutustu EmCen taloushallinnon ratkaisuihin tilitoimistoille >

Sähköinen taloushallinto

EmCe sähköinen taloushallinto on tilitoimistojen, liittojen ja yritysten valinta, kun haluat hoitaa kirjanpidon, osto- ja myyntireskontran, maksamisen ja palkanlaskennan yhdestä paikasta. EmCen ratkaisulla hoidat taloushallinnon puhtaasti sähköisesti tai perinteisesti mappikirjapitona.

Kirjanpito-ohjelma

EmCen kirjanpito-ohjelma sopii niin yritykselle, yhdistykselle kuin myös tilitoimistolle. Kirjanpito-ohjelmalla on jo tuhansia käyttäjiä ympäri Suomen.

EmCe 365

EmCe 365 -palvelu tarjoaa työvälineet ajantasaiseen talousseurantaan visuaalisesti ymmärrettävässä muodossa, ostolaskujen vastaanottoon, kierrätykseen ja hyväksyntään sekä myyntilaskutukseen. Kun EmCe 365 -palvelu liitetään osaksi EmCe Taloushallinto -ohjelmistoa, taloushallinnon prosessit suoraviivaistuvat ja tarjoat asiakkaillesi uudenlaisen taloudenhallinnan käyttökokemuksen – milloin ja missä he sitä tarvitsevatkin.

EmCe sähköinen taloushallinto
Palkanlaskentaohjelma

EmCen palkanlaskentaohjelma automatisoi yrityksesi palkkaprosessin. EmCen palkanlaskentajärjestelmä on ohjelma, jonka ympärille rakentuu laaja kokonaisuus henkilöstöhallinnon toimintoja. EmCen palkanlaskentaohjelmassa hallitset työehtosopimuksia, poissaoloja, työaikaa, tuntikirjauksia, palkkojen maksun ja niihin liittyvät viranomaisilmoitukset.

Henkilö näppäilee kannettavaa tietokonetta puisella työpöydällä.
Laskutusohjelma

EmCen laskutusohjelma taipuu monen toimialan erityistarpeisiin. Ohjelmassa olevien lisäpiirteiden avulla laskutusprosessiin saadaan automaatiota esimerkiksi sopimustyyppisten laskujen tai laskujen monistamisen avulla. Sovellus on integroitavissa ulkoisiin järjestelmiin erilaisten rajapintavaihtoehtojen avulla.

Tilaustenkäsittely & varasto

EmCe Professional sovellukseen kuuluu myös materiaalihallinnon toiminnallisuudet. Tämä sisältää myyntitilaus, ostotilaus ja varasto sovellukset.

EmCe Pankkiyhteyden avulla hoidat yhdessä ja samassa ohjelmassa kaikki tärkeimmät yrityksen maksamiseen liittyvät toimet.
Pankkiyhteys

EmCe Pankkiyhteyden avulla voit hoitaa yhdessä ja samassa ohjelmassa kaikki tärkeimmät yrityksen maksamiseen liittyvät toimet – ei enää hyppimistä usean eri sovelluksen välillä!

Liitä EmCen sähköinen allekirjoitus osaksi EmCe talous- ja palkanlaskentaohjelmaa.
Sähköinen allekirjoitus yrityksille

Nyt voit liittää EmCen sähköisen allekirjoituksen osaksi EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmistoa. EmCen sähköinen allekirjoitus on paitsi nykyaikainen myös turvallinen tapa allekirjoittaa asiakirjoja ja dokumentteja.

Raportointi

EmCen raportointityökaluilla luot helposti ymmärrettäviä ja monipuolisia raportteja.

Tukipalvelut

EmCe asiakastuessa työskentelevät sovellusasiantuntijat auttavat kaikissa ohjelmiston käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Asiakastuessa sinua palvelee aina kotimainen asiantuntija – nopeasti ja asiantuntevasti. Valitse sinulle paras tapa olla meihin yhteydessä!

Integraatiot

Nykyiset prosessit ja järjestelmät yhdistyvät integraatiolla ja liittymillä joustavasti EmCeen, integraatioiden avulla varmistetaan tiedonkulku eri järjestelmien välillä. Yksi EmCen vahvuuksista on monipuolinen integraatio-osaaminen, olemme vuosien saatossa tehneet liittymiä lukuisiin järjestelmiin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää tarpeistanne!

Ota yhteyttä