Tukipalvelut

Emme toimita pelkkää teknologiaa vaan pidämme huolen siitä, että yhteiselo uuden järjestelmän kanssa sujuu kitkattomasti myös jatkossa. Asiakastuessamme työskentelevät sovellusasiantuntijat auttavat kaikissa ohjelmiston käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Tukisivustomme on käytössäsi 24/7, mistä pääset lähettämään palvelupyynnöt, löydät tärkeät ohjelmistoa koskevat tiedotteet, ohjeita ja käyttövinkkejä ohjelmiston käyttöön.

Asiakastuki

EmCe asiakastuessa sinua palvelee aina kotimainen asiantuntija – nopeasti ja asiantuntevasti. Valitse sinulle paras tapa olla meihin yhteydessä – etsi itse tietoa ohjekirjasta, lähetä tukipyyntö asiantuntijalle tai soita meille.

Näin lähetät palvelupyynnön:

1. Navigoi osoitteeseen tuki.emce.fi
2. Klikkaa etusivulta ”Lähetä palvelupyyntö” -lomake auki
3. Täytä lomake, kuvaa ongelmaa mahdollisimman tarkasti ja lopuksi paina ”Lähetä”.

Huom! Ethän lähetä salasanoja tai mitään muuta salaista/henkilökohtaista tietoa lomakkeella.
Mikäli sinulla on tarve lähettää arkaluontoiseksi luokiteltavaa aineistoa meille palvelupyynnön ratkaisemiseksi, mainitse tästä palvelupyynnön yhteydessä ja asiantuntijamme opastavat sinulle tietoturvallisen tavan toimittaa aineistoja.

VINKKI! Lisää aina kun mahdollista kuvakaappaus virheilmoituksesta tai ongelmatilanteesta. Kuva kertoo meille usein enemmän kuin tuhat sanaa.

Merkitse tuki.emce.fi -sivusto selaimen muistiin!
Näin navigointi palvelulomakkeelle on jatkossa helppoa ja nopeaa.

Saat tuttuun tapaan vahvistuksen sähköpostiisi, kun olemme vastaanottaneet tukipyyntösi. Olemme sinuun yhteydessä valintasi mukaan sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pikaisesti. Jos sinulle tulee lisättävää lähetettyyn palvelupyyntöön, vastaa saamaasi vahvistusviestiin, niin tiedämme, että asiasi liittyy samaiseen tukipyyntöön.

Lähetä palvelupyyntö tästä >

Soita asiantuntijoillemme:

Puhelintukemme palvelee sinua numerossa 0600-17250 arkisin kello 8-16 (3,18€/min+pvm).

Koulutus

Innostu uudesta ja kehitä järjestelmäosaamistasi koulutusvalikoimallamme. Tutustu koulutuskalenteriimme tai syvennä järjestelmäosaamistasi suunnittelemalla oma koulutuskokonaisuutesi, olipa kyse yksittäisestä uudesta työntekijästä tai suuremmasta ryhmästä. Koulutuksen sisältö, painotukset, ajankohta ja kesto sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Asiantuntijamme jakavat parhaat käytännöt ja toimintatavat, jotka olemme vuosien saatossa havainneet toimiviksi. Koulutus on oikotie osaajaksi!

Näin kehität osaamistasi

  • Tilaa oma koulutus
    Autamme järjestämään yrityksellenne oman koulutuksen toiveidenne mukaan olipa kyse yksittäisestä työntekijästä tai suuremmasta ryhmästä. Tilaa oma koulutus tästä >
  • Tutustu koulutusvalikoimaamme
    Hio osaamisesi huippuun käytännönläheisillä koulutuksillamme, johon olemme koonneet kaiken osaamisemme ja kokemuksemme sinun käyttöösi. Tutustu koulutuksiimme tästä >

.

Tervetuloa EmCe asiakastukeen

Siirry asiakastukisivustolle

Koulutus on oikotie osaajaksi!

Tulevat koulutukset