Sinustako EmCeläinen?

Ohjelmistoala on jatkuvasti kehittyvä ja kasvava pelikenttä, jossa tarvitaan osaavia pelaajia nyt ja tulevaisuudessa. Liity mukaan suunnittelemaan ja kehittämään parempia taloushallinnon ohjelmistoja asiakkaillemme.

Löydä paikkasi

Meillä EmCessä työskentelee ohjelmistosuunnittelijoita, sovelluskonsultteja, asiakasvastaavia, taloushallinnon ja palkkahallinnon asiantuntijoita sekä joukko ihmisiä, jotka uskovat sähköisten taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien edesauttavan asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä uusin ulottuvuuksiin. Löydätkö sinä paikkasi EmCestä?

Devaaja

Kaikki tuotekehitys tehdään Suomessa ja se on meille kunnia-asia. Tuotekehitystiimimme on rikas sekoitus kokemusta ja intoa, uutta ja ”vanhaa”, fronttia ja bäkkiä.

Tutustu kollegaan >

Asiantuntija

Olemme asiantuntijaorganisaatio ja jokainen on oman osa-alueensa paras asiantuntija. Meidän ihmisillä on vahvaa osaamista taloushallinnon prosesseista ja sovelluksista yli toimialarajojen.

Tutustu kollegaan >

Business Central konsultti

Tutustu kollegaan >

Hae työtehtävää tai lähetä meille avoin hakemus

31.8.2021

Rekry, Yleinen

WANTED: Dynamics 365 Business Central kehittäjä Ouluun

Etsimme Oulun toimipisteeseemme kokenutta Microsoft Dynamics 365 Business Central ohjelmistokehittäjää. Lue lisää…

31.8.2021

Rekry, Yleinen

WANTED: Dynamics 365 Business Central asiantuntija

Hei sinä jo jonkin verran kokemusta kerännyt Business Central-osaaja, liity tiimiimme!

12.4.2021

Rekry, Yleinen

Avoin hakemus

Sinustako EmCeläinen? Jos seuraavat asiat saavat sinut innostumaan, lähetä meille vapaamuotoinen viesti ja kerro lisää itsestäsi.