Sinustako EmCeläinen?

Ohjelmistoala on jatkuvasti kehittyvä ja kasvava pelikenttä, jossa tarvitaan osaavia pelaajia nyt ja tulevaisuudessa. Liity mukaan suunnittelemaan ja kehittämään parempia taloushallinnon ohjelmistoja asiakkaillemme.

Löydä paikkasi

Meillä EmCessä työskentelee ohjelmistosuunnittelijoita, sovelluskonsultteja, asiakasvastaavia, taloushallinnon ja palkkahallinnon asiantuntijoita sekä joukko ihmisiä, jotka uskovat sähköisten taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien edesauttavan asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä uusin ulottuvuuksiin. Löydätkö sinä paikkasi EmCestä?

Devaaja

Kaikki tuotekehitys tehdään Suomessa ja se on meille kunnia-asia. Tuotekehitystiimimme on rikas sekoitus kokemusta ja intoa, uutta ja ”vanhaa”, fronttia ja bäkkiä.

Tutustu kollegaan >

Asiantuntija

Olemme asiantuntijaorganisaatio ja jokainen on oman osa-alueensa paras asiantuntija. Meidän ihmisillä on vahvaa osaamista taloushallinnon prosesseista ja sovelluksista yli toimialarajojen.

Tutustu kollegaan >

Sovellusasiantuntija

Tutustu kollegaan >

Hae työtehtävää tai lähetä meille avoin hakemus

Avoin hakemus

12.4.2021

Rekry, Yleinen

Avoin hakemus

Sinustako EmCeläinen? Jos seuraavat asiat saavat sinut innostumaan, lähetä meille vapaamuotoinen viesti ja kerro lisää itsestäsi.

Katso myös muut avoimet työpaikat konsernissamme >