12.04.2021

Rekry, Yleinen

Avoin hakemus

EmCe Solution Partner Oy on talous- ja palkkahallinon ohjelmistoja sekä toiminnanohjausjärjestelmiä tuottava kotimainen yritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. EmCe työllistää noin 60 asiantuntijaa. Olemme osa Administer-konsernia.

Meillä EmCessä työskentelee ohjelmistosuunnittelijoita, sovelluskonsultteja, asiakasvastaavia, taloushallinnon ja palkkahallinnon asiantuntijoita sekä joukko ihmisiä, jotka uskovat sähköisten taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien edesauttavan asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä uusin ulottuvuuksiin.

Kiinnostaako sinua?

  • Tulevaisuuden paremmat sähköiset taloushallinnon ratkaisut
  • Huippuluokan lähiosaaminen
  • Vapaus tehdä töitä siellä missä olet tuottavimmillasi
  • Motivoituneet kollegat, jotka tekevät töitä pilke silmäkulmassa ja auttavat mielellään
  • Vapautta ja vastuuta oman osaamisalueen toteuttamiseen
  • Mahdollisuus kasvaa ja kehittyä alalla

Jos edellä mainitut asiat saavat sukkasi pyörimään, sormesi syyhyämään tai muuten innostumaan, kerro lisää ja lähetä meille vapaamuotoinen viesti cv:n kera tästä tästä linkistä.

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, EmCe Solution Partner Oy, Kuntalaskenta Oy, Yrittäjän Polku Oy ja Econia Oy. Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 700 asiantuntijaa palvelee asiakkaitamme jo lähes 30 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa.


Olemme pörssiyhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla.

Kohtaamisiin!