Whistleblowing -ilmoituskanava

Oletko törmännyt epäeettiseen toimintaan, väärinkäytöksiin tai laittomuuksiin yrityksessäsi? Ilmoituskanava tarjoaa yrityksellesi turvallisen ja anonyymin kanavan raportoida tällaisista tapauksista. Palvelulla täytät ilmoittajansuojelulain vaatimukset. EmCe Whistleblowing on saatavana kaikenkokoisille yrityksille. Tutustu alla oleviin palvelupaketteihin ja varaa lyhyt esittely yrityksellesi!

Ilmoituskanava pakolliseksi keskisuurille yrityksille joulukuussa

Ilmoittajansuojalain mukaisesti Whistleblowing-kanava on ollut pakollinen yli 250 henkilöä työllistäville yrityksille vuoden 2023 huhtikuusta alkaen. Nyt laki velvoittaa myös yrityksiä, jotka työllistävät yli 50 henkilöä, ottamaan Whistleblowing-ilmoituskanavan käyttöön 17.12.2023 alkaen. EU:n whistleblower-direktiivi velvoittaa yrityksiä tarjoamaan anonyymin ilmoituskanavan väärinkäytösten ilmoittamiseen sekä henkilöstölle että ulkoisille sidosryhmille.

Joko yrityksessäsi on valmistauduttu?

EmCe Whistleblowing -ilmoituskanavalla täytät helposti, nopeasti ja luotettavasti ilmoittajansuojelulain vaatimukset ja varmistat, että pysyt perillä, mitä yrityksessäsi tapahtuu. EmCe Whistleblowing-ilmoituskanavan kautta yrityksesi työntekijät voivat anonyymisti ilmoittaa esimerkiksi korruptioepäilystä, rahanpesuun liittyvästä epäilystä, tuoteturvallisuuteen, ympäristökysymyksiin ja työoikeuksien rikkomiseen liittyvistä asioista yrityksessäsi. Kun ilmoittajan suojelu turvataan, ilmoitusten tekemisen kynnys laskee ja yrityksesi pääsee mahdollisiin väärinkäytöksiin aiemmin kiinni. Näin edistät avoimuutta ja vastuullisuutta organisaatiossasi.
Ota palvelu käyttöön jo tänään!

 

Tarjoamme EmCe Whistleblowing -ilmoituskanavan avaimet käteen -palveluna – ilman aloitusmaksua. Tutustu hinnoitteluun, pyydä esittely ja ota palvelu käyttöön jo tänään!

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää EmCe Whistleblowing -ilmoituskanavasta? Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin kerromme palvelusta mielellään lisää!

Ota yhteyttä