18.10.2022

Ajankohtainen

Ota EmCe 365 -sovelluksen ilmoitukset käyttöösi uusista käsiteltävistä ostolaskuista

Tiesitkö, että uusimman sovelluspäivityksen myötä voit saada puhelimesi näytölle ilmoituksen, kun olet saanut uuden ostolaskun käsiteltäväksi EmCe 365 -sovelluksessa?

Uusimman sovelluspäivityksen myötä EmCe 365 -sovellukseen on nyt lisätty ostolaskujen notifikaatiot. Jatkossa puhelimesi näytölle ilmestyy heti ilmoitus, kun olet saanut uuden ostolaskun käsiteltäväksi EmCe 365 -sovelluksessa. Saat ilmoitukset reaaliajassa vuorokaudenajasta ja aikavyöhykkeestä riippumatta. Reaaliaikaiset ilmoitukset uusista ostolaskuista auttavat sinua käsittelemään laskut näppärästi aina ajallaan.

Näin otat ilmoitukset käyttöösi

Onko sinulla iPhone?

  • EmCe 365 -sovelluksen ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä uusimman versiopäivityksen jälkeen, iPhonesi kysyy sinulta, haluatko vastaanottaa ilmoituksia sovelluksesta. Mikäli vastaat tähän ”Kyllä”, saat jatkossa puhelimeesi reaaliaikaisen ilmoituksen uusista käsiteltävistä ostolaskuista.
  • Jos ohitat kysymyksen, voit halutessasi ottaa myöhemmin ilmoitukset käyttöösi laiteasetuksista.

Onko sinulla Android?

  • Uusimman sovelluspäivityksen myötä EmCe 365 -sovelluksen ilmoitukset käsiteltävistä uusista ostolaskuista ilmestyvät puhelimeesi automaattisesti, mikäli käytössäsi on Android-puhelin.  
  • Jos haluat myöhemmin ottaa ilmoitukset käsiteltävistä ostolaskuista pois päältä, saat ne helposti poistettua sovelluksen asetuksista. Pääset siirtymään laitteen ilmoitusasetuksiin helposti myös Uutta tässä versiossa -ilmoituksen kautta, kun sovellusversio on päivitetty ja käynnistät sovelluksen ensimmäistä kertaa:
  • Pääset muuttamaan laitteesi ilmoitusasetuksia myös milloin tahansa sovelluksen Asetukset -sivulta:

Miten saan EmCe 365 -sovelluksen käyttööni? Lue lisää >>