01.03.2023

Ota organisaatiorakenne käyttöösi EmCe 365 -ostolaskuissa

Ostolaskujen käsittely on aikaa vievää ja syö monen eri laskunkäsittelijän työaikaa. EmCe 365 -ostolaskujen käyttäjänä voit nyt keventää laskunkäsittelijän työtaakkaa ottamalla käyttöön organisaatiorakenteen ja tuoda näin automaatiota yrityksen ostolaskujen käsittelyyn. Organisaatiorakenteen avulla ostolaskut ohjautuvat organisaatiossasi suoraan oikeaan yksikköön ja oikealle asiatarkastajalle ja hyväksyjälle.

Näin otat organisaatiorakenteen käyttöösi EmCe 365 -ohjelmassa

  • EmCe 365 -ohjelman pääkäyttäjä voi ottaa organisaatiorakenteen käyttöön ohjelman yritysasetuksissa.
  • Organisaatiorakenne-toimintoon määritetään organisaatiorakennetta vastaavat yksiköt, kuten esimerkiksi myynti, markkinointi ja hankintaosasto.
  • EmCe 365 pääkäyttäjä ja kierronvalvoja voivat määrittää ostolaskuasetuksissa sääntöjä, joilla ostolaskut ohjautuvat oikeisiin yksiköihin ja oikeille laskuntarkastajille ja -hyväksyjille.
  • Organisaatioyksiköille voidaan määritellä myös laskun maksettavaan summaan perustuva hyväksyntäraja, jonka ylittyessä laskun hyväksyntä ohjataan yksikön vastuuhenkilölle hyväksyntää varten.

Kaikki yritykset, jotka käyttävät EmCe 365 -ostolaskuja, voivat ottaa käyttöön organisaatiorakenteeseen pohjautuvan ostolaskukäsittelyn ilman lisämaksua.

Katso tarkemmat kuvalliset ohjeet organisaatiorakenne-toiminnon käyttöönotosta EmCen ohjekirjasta.

Tarvitsetko apua organisaatiorakenteen käyttöönotossa? Ota yhteyttä asiakastukeemme tästä.