Kilpailun säännöt

Järjestäjä

EmCe Solution Partner Oy, jäljempänä ”EmCe”.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien EmCen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika

Kilpailuaika alkaa 6.6.2022 ja päättyy 8.6.2022. EmCe ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinnot

Palkintona on 2 kpl Holiday Clubin kylpylälahjakortteja. Kylpylälahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle hengelle, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Lahjakortti on voimassa kaikkina viikonpäivinä kaikissa Suomen Holiday Club -kylpylähotelleissa. Lahjakortin arvo on 148 €.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä arvontalomake osoitteessa go.emce.fi/kesa-arvonta. Asiattomat viestit poistetaan, eivätkä ne osallistu arvontaan.

Palkintojen lunastus

EmCe on voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti.

Verot

EmCe vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailuun osallistujille saa lähettää tietoa EmCe palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Muut ehdot
Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja EmCen niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien EmCen riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, EmCellä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja kilpailusta. EmCe pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun ja sen sääntöihin.

EmCe Solution Partner Oy
Helsingissä 1.6.2022