Kilpailun säännöt

Järjestäjä

EmCe Solution Partner Oy, jäljempänä ”EmCe”.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien EmCen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

Osallistumisaika

Kilpailuaika alkaa 22.1.2024 ja päättyy 23.1.2024. EmCe ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkinnot

Palkintona on Oura-sormus (hinta 329 €). Huom. Ensimmäinen jäsenkuukausi ilmaiseksi. Sen jälkeen 5,99 € EUR / kk.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä arvontalomake osoitteessa go.emce.fi/arvonta tai osallistumalla arvontaan EmCen osastolla Tili- ja veropäivillä 22.-23.1.2024. Asiattomat viestit poistetaan, eivätkä ne osallistu arvontaan.

Palkintojen lunastus

EmCe on voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Verot

EmCe vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailuun osallistujille saa lähettää tietoa EmCe palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Muut ehdot
Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja EmCen niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien EmCen riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, EmCellä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja kilpailusta. EmCe pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun ja sen sääntöihin.

EmCe Solution Partner Oy
Helsingissä 10.1.2024