Microsoft Dynamics NAV

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) kasvaville yrityksille pilvipalveluna

Esittelyssä Dynamics 365 Business Central

Uusi Dynamics 365 Business Central eli entinen Microsoft Dynamics NAV tarjoaa täydellisen kokonaisuuden keskisuurille yrityksille ohjata ja automatisoida toimintaansa. Maailmanlaajuisesti järjestelmää käyttää yli 100 000 yritystä ja se soveltuu sekä yksittäisen yrityksen että konsernin toiminnanohjaukseen, jossa voi olla satoja yhtäaikaisia käyttäjiä. Microsoft Dynamics NAV toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) yhdistää liiketoimintasi tärkeimmät osa-alueet – tilaustenkäsittelyn, talouden, varastoinnin, tuotannon, huollon, asiakkuudenhallinnan ja sähköisen kaupankäynnin toiminnot – yhteen joustavaan ratkaisuun.

Aiemmin myös Microsoft Navision nimellä tunnettu Dynamics 365 Business Central (Dynamics NAV) mahdollistaa tiedon kokoamisen eri lähteistä yhteen järjestelmään, jolla hallitset ja ohjaat yrityksen toimintaa.  Joustava järjestelmä antaa mahdollisuuden kasvaa yrityksen tahdissa ja laajentua uusiin toimintaympäristöihin, kieliin ja valuuttoihin. Meillä on ollut ilo olla mukana auttamassa ja siivittämässä asiakkaidemme liiketoiminnan kasvua ja laajentumista kansainvälisille markkinoille. Lue lisää asiakastarinoistamme »

Lue myös: Microsoft Dynamics NAV on nyt Dynamics 365 Business Central

Valitse kasvun kumppaniksi EmCe

EmCe on sopivan kokoinen ja itsenäinen kumppani pk-yritykselle ja yksi Suomen ensimmäisiä Microsoft Dynamics NAV -jälleenmyyjiä. Olemme Microsoft Gold Competence -kumppani ja toteuttaneet yli sata vaativaa toiminnanohjausjärjestelmähanketta Suomessa ja ulkomailla. EmCeltä saat palvelulle kasvot.

Vahvaa Microsoft Dynamics NAV -osaamista

EmCe on Suomen ensimmäisiä Microsoft Dynamics NAV -jälleenmyyjiä. Olemme toteuttaneet yli sata vaativaa toiminnanohjausjärjestelmähanketta Suomessa ja ulkomailla. EmCe tunnetaan vahvana Dynamics NAV-taloushallinnon osaajana, NAV-sovellusympäristön sovittajana ja räätälöijänä sekä kansainvälisten kokonaistoimitusten osaajana. Olemme tehneet lukuisia käyttöönottoja kansainvälisten konsernien suomalaisissa tytäryhtiöissä. Osan näistä projekteista olemme toteuttaneet yhteistyössä ulkomaisen kumppanin kanssa. Osa toimituksista on ollut puhtaasti lokalisointia eli Suomen maakohtaisten ominaisuuksien sovittamista toisen maan Microsoft Dynamics NAV-ympäristöön.

Kokemusta laajoista NAV-kokonaisuuksista

Olemme monimuotoisten sovellusympäristöjen sovittaja ja modifioija, jolla on yli 15 vuoden kokemusta monitoimittajaprojekteista, yli sadasta erilaisista liittymistä ja, monitasoisia järjestelmäintegraatioita. Teemme ja olemme tehneet myös suoraviivaisia ja selkeitä toiminnanohjaushankkeita.

Näkemystä asiakkaan liiketoimintaympäristöstä ja sen tarpeista

Uskallamme haastaa asiakkaan nykyisiä prosesseja, etsiä tehokkaampia ratkaisuja ja katsoa muutaman askeleen eteenpäin, jotta järjestelmä on aidosti tukemassa asiakkaan liiketoiminnan kasvua ja menestystä.

Vahvaa taloushallinnon osaamista

Meidät tunnetaan vahvana suurten konsernien taloushallintojärjestelmien osaajana, jolla on työkalut yhdistää liiketoiminnan muut osa-alueet ja tuoda tieto taloushallintoon. Josta se tunnetusti kotiutuu kassavirtana.

Kokemusta kansainvälisistä toiminnanohjaushankkeista

Olemme kumppanina implementoimassa toiminnanohjausjärjestelmää kun yrityksesi kansainvälistyy. Meillä on laaja kontaktiverkosto erilaisiin NAV-partnereihin Euroopassa ja muualla maailmassa. Olemme paikallinen kumppani kansainvälisille yhtiöille jalkautuessa Suomen markkinoille.

Toimialan erityistarpeisiin sopiva kokonaisuus

Tukkukauppa & logistiikka

Materiaalihallinnan toiminnanohjaus

Tukkutoiminnassa varastointi on liiketoiminnan ydin. EmCen Integroidussa Microsoft Dynamics NAV -ratkaisussa varastossa olevan tavaran määrä ja arvo ovat tiedossa reaaliaikaisesti, jolloin hankinnat on mahdollista optimoida ja myynti voi luvata toimitukset nopeasti. Varastoon sitoutuneen pääoman määrä pienenee ja yrityksen imago luotettavana toimittajana kasvaa. Dynamics NAV -ratkaisu tukee myyntitoimintoja siten, että myyjät saavat aina ajantasaiset tiedot – niin toimipisteissä kuin kentälläkin. Myyntitilaukset voidaan syöttää järjestelmään jo asiakastapaamisessa, jolloin toimitukset ja kassavirta nopeutuvat. EmCen materiaalihallinnan lisäarvoratkaisut mahdollistavat:

 • Verkkokaupparatkaisu EmCellä on kokemusta liittymien tekemisestä eri verkkokaupparatkaisuihin. Halutessasi saat meiltä tarjouksen NAViin valmiiksi integroidusta verkkokaupasta.
 • Käsipääteratkaisu Olemme toimittaneet lukuisia käsipääteratkaisuja, joissa varastotapahtumat kirjataan käsi- ja/tai trukkipäätteiden avulla.
 • Ostojen optimointi Ostojen suunnittelussa voidaan hyödyntää liukuvia keskiarvoja perinteisten hälytysajojen sijaan. Siihen meillä on tarjota tuotteistettu ratkaisu.

Tutustu toteuttamiimme tukkukaupan toiminnanohjausratkaisuihin tästä. Kysy lisää EmCen logistiikan ja tukkukaupan ratkaisuista »

Huoltohallinto

Huolto-organisaation toiminnanohjaus

Jälkimarkkinoinnin merkitys kasvaa, kun varsinaisten myytävien tuotteiden ja palveluiden kilpailu kovenee. Tehokkaan huoltopalvelun tavoitteena on optimoida tuotantokoneiston käytettävyys ja käyttövarmuus minimikustannuksin, huolehtien samalla myös turvallisuus- ja ympäristönäkökohdista. Microsoft Dynamics NAV yhdessä EmCen huoltohallinnon komponenttien avulla palvelee täydellisesti huolto-organisaatiota tuottamalla tarkkaa ja ajantasaista tietoa huoltopalvelun kokonaislaadusta. EmCen huotohallinnon lisäarvoratkaisut mahdollistavat:

 • Ennakoivan huoltosuunnittelun
 • Resurssit
 • Varaosatilaukset
 • Huoltotilaukset
 • Laitteiden huoltohistorian

Kattavan raportoinnin avulla hallitaan myös pitkän aikavälin strategista suunnittelua. Hyödyt ovat aitoja, kun toiminnanohjausjärjestelmä on sama kuin huollon järjestelmä. Tutustu toteuttamiimme huoltohallinnon toiminnanohjausratkaisuihin tästä. Kysy lisää EmCen huoltohallinnon ratkaisuista »

Taloushallinto

Taloushallinnon toiminnanohjaus

EmCen palvelukeskusalusta on kehitetty NAV-toiminnaohjausjärjestelmään ympäristöihin, joissa on paljon yhtiöitä. Palvelukeskusalustan lisäarvoratkaisut mahdollistavat:

 • Taloushallinnon prosessien automatisoinnin
 • Manuaalisen työn ja virheiden minimoinnin
 • Keskitetyn talousfunktion ja tehokkaan hallinnan

Tutustu toteuttamiimme taloushallinnon toiminnanohjausratkaisuihin tästä. Kysy lisää EmCen taloushallinnon ratkaisuista »

Ylläpitosopimus antaa tukea ja turvaa

Liiketoimintaa uhkaavia riskitekijöitä on pyrittävä minimoimaan ja suojauduttava etukäteen yllättäviltä tapahtumilta. EmCen ylläpidossa varmistut siitä, että oikea asiantuntija on käytettävissäsi lyhyen ajan sisällä. Vaikka mitään yllättävää ei tapahtuisikaan, muuttuu yrityksesi toimintaympäristö jatkuvasti.  On tärkeää, että järjestelmiäsi kehitetään vastaamaan muuttuneita olosuhteita. EmCen palvelusopimus plus -sopimuksella saat:

 • Säännöllinen yhteydenpito nimetyn sovellusasiantuntijan kanssa
 • Helpdeskissä NAV-asiantuntijat apunasi
 • Huolehdimme puolestasi kehitysympäristön hallinnasta

 

Lisäpotkua integraatio-osaamisesta

Meillä on vuosien kokemusta erilaisista integraatiotekniikoista ja -kumppaneista. Lisäksi meiltä löytyy työkalut ja valmiita integraatiopohjia eri järjestelmiin, kuten raportointi, kassa, varastohallinta, ostolaskujenkierrätys, verkkokauppa, CRM, matkalaskut, palkanlaskenta, projektihallinta, perintä, factoring, jne. Kysy lisää integraatioista tästä »

”En löydä parempaa sanaa kuin ‘ammattimaisuus’, jonka vuoksi EmCe valikoitui Särkänniemen ohjelmistokumppaniksi. Alusta asti kerrottiin realistisesti budjetti, aikataulu ja käytiin yhdessä läpi hankkeen eteneminen.”

Miikka Seppälä

Särkänniemi

Asiakastarina: Idesco

Katso video »

Asiakastarina: Särkänniemi

Katso video »

Asiakastarina: Balmuir

Katso video »

Asiakastarina: EasyZone

Katso video »

Asiakastarina: FP-tuotteet

Katso video »

Tasklet Factory

Saat kauttamme Microsoft Dynamics NAViin valmiiksi integroidun Tasklet Factory -käsipääteratkaisun.

 

Lue lisää tästä »

SANA Commerce -verkkokaupparatkaisu integroituna Dynamics 365 Business Centraliin

Sana Commerce

Saat kauttamme Microsoft Dynamics NAViin valmiiksi integroidun Sana Commerce -verkkokaupparatkaisun.

 

Lue lisää tästä »

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää palvelusta

 
Sten Tjäru

Asiakkuuspäällikkö

 

Microsoft Dynamics NAV Gold Partner

EmCen Microsoft Dynamics NAV -koulutukset

Osallistu Dynamics NAV -koulutuksiimme

Lue lisää tästä »