Dynamics 365 Business Central (ERP)

Dynamics 365 Business Central pilvipalveluna

Microsoft Dynamics NAV on nyt Dynamics 365 Business Central!

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) kasvaville yrityksille

Dynamics 365 Business Central toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) yhdistää liiketoimintasi tärkeimmät osa-alueet – tilaustenkäsittelyn, talouden, varastoinnin, tuotannon, huollon, asiakkuudenhallinnan ja sähköisen kaupankäynnin toiminnot – yhteen joustavaan ratkaisuun. Business Central tarjoaa keskisuurille yrityksille täydellisen kokonaisuuden toiminnan ohjaukseen ja automatisointiin. Järjetelmää käyttää maailmanlaajuisesti jo yli 100 000 yritystä ja se soveltuu hyvin sekä yksittäisen yrityksen että ison konsernin toiminnanohjaukseen. Dynamics 365 Business Central tunnettiin aiemmin nimellä Microsoft Dynamics NAV.

Business Central kokoaa tiedon eri lähteistä yhteen järjestelmään, jolla hallitset ja ohjaat yrityksen toimintaa.  Joustava järjestelmä antaa mahdollisuuden kasvaa yrityksen tahdissa ja laajentua uusiin toimintaympäristöihin, kieliin ja valuuttoihin.

Meillä on ollut ilo olla mukana auttamassa ja siivittämässä asiakkaidemme liiketoiminnan kasvua ja laajentumista kansainvälisille markkinoille.

Vahvaa Dynamics 365 Business Central -osaamista – valitse kasvun kumppaniksi EmCe

EmCe on itsenäinen ja sopivan kokoinen kumppani pk-yritykselle. Olemme Microsoft Gold Competence -kumppani ja toteuttaneet yli sata vaativaa toiminnanohjausjärjestelmähanketta Suomessa ja ulkomailla. EmCeltä saat palvelulle kasvot.

”En löydä parempaa sanaa kuin ‘ammattimaisuus’, jonka vuoksi EmCe valikoitui Särkänniemen ohjelmistokumppaniksi. Alusta asti kerrottiin realistisesti budjetti, aikataulu ja käytiin yhdessä läpi hankkeen eteneminen.” Miikka Seppälä, toimitusjohtaja, Särkänniemi

EmCe on Suomen ensimmäisiä Business Central -jälleenmyyjiä. EmCe tunnetaan vahvana Business Central -taloushallinnon osaajana, sovellusympäristön sovittajana ja räätälöijänä sekä kansainvälisten kokonaistoimitusten osaajana. Olemme tehneet lukuisia käyttöönottoja kansainvälisten konsernien suomalaisissa tytäryhtiöissä. Osan näistä projekteista olemme toteuttaneet yhteistyössä ulkomaisen kumppanin kanssa. Osa toimituksista on ollut puhtaasti lokalisointia eli Suomen maakohtaisten ominaisuuksien sovittamista toisen maan Business Central -ympäristöön.

Kokemusta laajoista Dynamics 365 Business Central -kokonaisuuksista

Olemme monimuotoisten sovellusympäristöjen sovittaja ja modifioija, jolla on yli 15 vuoden kokemus monitoimittajaprojekteista, yli sadasta erilaisesta liittymästä ja monitasoisista järjestelmäintegraatioista. Teemme myös suoraviivaisia ja selkeitä toiminnanohjaushankkeita.

Näkemystä asiakkaan liiketoimintaympäristöstä ja sen tarpeista

Haastamme asiakkaan nykyprosesseja, pyrimme löytämään tehokkaampia ratkaisuja ja katsomme muutaman askeleen eteenpäin, jotta järjestelmä on aidosti tukemassa asiakkaan liiketoiminnan kasvua ja menestystä.

Vahvaa taloushallinnon osaamista

EmCe tunnetaan vahvana suurten konsernien taloushallintojärjestelmien osaajana, jolla on työkalut yhdistää liiketoiminnan muut osa-alueet ja tuoda tieto taloushallintoon.

Kokemusta kansainvälisistä toiminnanohjaushankkeista

Olemme kumppanina implementoimassa toiminnanohjausjärjestelmää kun yrityksesi kansainvälistyy. Meillä on laaja kontaktiverkosto erilaisiin Dynamics 365 Business Central -partnereihin Euroopassa ja muualla maailmassa. Olemme paikallinen kumppani kansainvälisille yhtiöille jalkautuessa Suomen markkinoille.

Tehosta liiketoimintaasi Business Central laajennuksilla

 • Verkkokaupparatkaisu Saat kauttamme Business Centraliin valmiiksi upotetun SANA Commerce -verkkokaupparatkaisun. Lisäksi meillä on kokemusta liittymien tekemisestä eri verkkokaupparatkaisuihin.

 

 • Käsipääteratkaisu Kauttamme saat esimerkiksi valmiiksi integroidun Tasklet Factory -varastoratkaisun, johon kuuluu sekä ohjelmisto että käsipäätteet.

 

 • Ostolaskujen kierrätysjärjestelmä Meiltä saat ExFlow -kierrätysjärjestelmän, joka automatisoi ostolaskujen kierrätyksen ja tilausten käsittelyn. Kaikki tapahtuu reaaliajassa suoraan järjestelmässä, ilman erillisiä integraatioita.

Toimialan erityistarpeisiin sopiva kokonaisuus

Tukkukauppa & logistiikka

Materiaalihallinnan toiminnanohjaus

Tukkutoiminnassa varastointi on liiketoiminnan ydin. EmCen Integroidussa Business Central -ratkaisussa varastossa olevan tavaran määrä ja arvo ovat tiedossa reaaliaikaisesti, jolloin hankinnat on mahdollista optimoida ja myynti voi luvata toimitukset nopeasti. Varastoon sitoutuneen pääoman määrä pienenee ja yrityksen imago luotettavana toimittajana kasvaa. Ratkaisu tukee myyntitoimintoja siten, että myyjät saavat aina ajantasaiset tiedot – niin toimipisteissä kuin kentälläkin. Myyntitilaukset voidaan syöttää järjestelmään jo asiakastapaamisessa, jolloin toimitukset ja kassavirta nopeutuvat.

Huoltohallinto

Huolto-organisaation toiminnanohjaus

Jälkimarkkinoinnin merkitys kasvaa, kun varsinaisten myytävien tuotteiden ja palveluiden kilpailu kovenee. Tehokkaan huoltopalvelun tavoitteena on optimoida tuotantokoneiston käytettävyys ja käyttövarmuus minimikustannuksin, huolehtien samalla myös turvallisuus- ja ympäristönäkökohdista. Dynamics 365 Business Central yhdessä EmCen huoltohallinnon komponenttien avulla palvelee täydellisesti huolto-organisaatiota tuottamalla tarkkaa ja ajantasaista tietoa huoltopalvelun kokonaislaadusta. EmCen huotohallinnon lisäarvoratkaisut mahdollistavat:

 • Ennakoivan huoltosuunnittelun
 • Resurssit
 • Varaosatilaukset
 • Huoltotilaukset
 • Laitteiden huoltohistorian

Kattavan raportoinnin avulla hallitaan myös pitkän aikavälin strategista suunnittelua. Hyödyt ovat aitoja, kun toiminnanohjausjärjestelmä on sama kuin huollon järjestelmä.

Taloushallinto

Taloushallinnon toiminnanohjaus

EmCen palvelukeskusalusta on kehitetty Business Central -toiminnaohjausjärjestelmään ympäristöihin, joissa on paljon yhtiöitä. Palvelukeskusalustan lisäarvoratkaisut mahdollistavat:

 • Taloushallinnon prosessien automatisoinnin
 • Manuaalisen työn ja virheiden minimoinnin
 • Keskitetyn talousfunktion ja tehokkaan hallinnan

Ylläpitosopimus antaa tukea ja turvaa

Liiketoimintaa uhkaavia riskitekijöitä on pyrittävä minimoimaan ja suojauduttava etukäteen yllättäviltä tapahtumilta. EmCen ylläpidossa varmistut siitä, että oikea asiantuntija on käytettävissäsi lyhyen ajan sisällä. Vaikka mitään yllättävää ei tapahtuisikaan, muuttuu yrityksesi toimintaympäristö jatkuvasti.  On tärkeää, että järjestelmiäsi kehitetään vastaamaan muuttuneita olosuhteita. EmCen palvelusopimuksella saat:

 • Säännöllinen yhteydenpito sovellusasiantuntijan kanssa
 • Helpdeskissä Dynamics 365 Business Central -asiantuntijat apunasi
 • Huolehdimme puolestasi kehitysympäristön hallinnasta

Lisäpotkua integraatio-osaamisesta

Meillä on vuosien kokemus erilaisista integraatiotekniikoista ja -kumppaneista. Lisäksi meiltä löytyy työkalut ja valmiita integraatiopohjia moniin eri järjestelmiin.

Tutustu koulutuksiimme!

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä »

 

Tai kysy koulutuksiamme räätälöitynä organisaatiosi tarpeisiin!

 

Saat kauttamme Business Centraliin integroidun Tasklet Factory -käsipääteratkaisun.

 

Lue lisää tästä »

 

 

SANA Commerce

Saat kauttamme Business Centraliin integroidun SANA Commerce -verkkokaupparatkaisun.

 

Lue lisää tästä »

 

Meiltä saat ExFlow -kierrätysjärjestelmän, joka automatisoi ostolaskujen kierrätyksen ja tilausten käsittelyn.

 

Lue lisää tästä »

Asiakastarina: Idesco

Katso video »

Asiakastarina: EasyZone

Katso video »

Asiakastarina: Balmuir

Katso video »

Asiakastarina: FP-tuotteet

Katso video »

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää palvelusta

 
Sten Tjäru

Asiakkuuspäällikkö

 

Microsoft Dynamics NAV Gold Partner