EmCe 365

 

EmCe 365 avaa taloudenhallinnan uuden luvun

EmCe 365 on taloudenhallinnan ketterä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, joka tuo kaikki tarvitsemasi työkalut yhteen paikkaan. Se automatisoi prosesseja, mikä säästää tilitoimiston aikaa selkeästi. Yrittäjille EmCe 365 -pilvipalvelu tarjoaa täysin uudenlaisen ja sujuvan taloudenhallinnan palvelukokemuksen – milloin ja missä ikinä he sitä tarvitsevatkaan. Se tarjoaa täysin uudenlaisen, ketterän taloudenhallinnan käyttökokemuksen tilitoimistolle, yrityksille ja yrittäjälle.

Taloushallinnon työkalut yhdessä paikassa

EmCe 365 keskittää tilitoimiston sekä yrityksen taloushallinnon selkeästi yhteen paikkaan. Verkkopalvelu tukee kaikkia laitteita pöytäkoneista tabletteihin ja älypuhelimiin. Näin kaikki taloushallinnon oleelliset työkalut, luvut ja tapahtumat ovat keskitetysti käyttäjän käden ulottuvilla – milloin ja missä tahansa.

 

Vapauta aikaa manuaalisista arkirutiineista

EmCe 365 vapauttaa tilitoimistot ja yritykset ylimääräisistä paperipinoista. Verkkopalvelusta yrityksen tiedot siirtyvät suoraan tilitoimiston EmCe-järjestelmään tuottaen valmista kirjanpitoaineistoa – yhden kirjauksen periaatteella. EmCe 365 on pilvipalvelu, jonka käyttö ei vaadi lainkaan kalliita laiteinvestointeja tai ohjelmistopäivityksiä. Näin sinä ja asiakkaasi voitte keskittyä oleelliseen. Mikä on sinun yrityksesi talouden luku?  Testaa tästä.

Lue lisää EmCe 365 -verkkopalvelusta ja avaa taloudenhallinnan uusi luku tästä »

 

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää palvelusta

 

 

Pasi Kiikkinen

Myyntijohtaja