01.07.2024

Artikkelit

Taloushallinto digitaaliseksi EmCen ratkaisuilla

Digitaalisen taloushallinnon edut

Digitaalinen taloushallinto on nykypäivän yrityksille välttämättömyys. Se tarjoaa lukuisia etuja, kuten tehokkuuden parantamisen ja reaaliaikaisen tiedon saatavuuden. EmCen ohjelmistot auttavat yrityksiä siirtymään perinteisestä taloushallinnosta digitaaliseen maailmaan. Esimerkiksi tilitoimistot voivat EmCe-ohjelmistossa hoitaa perinteisiä mappiasiakkaita ja sähköisiä asiakkaita samassa järjestelmässä ja siirtää asiakkaita vaiheittain kohti sähköistä taloushallintoa.

Automatisoimalla taloushallinnon prosesseja, yritykset voivat keskittyä enemmän ydinliiketoimintaansa. Tämä tarkoittaa vähemmän aikaa manuaalisiin tehtäviin ja enemmän aikaa strategiseen suunnitteluun ja päätöksentekoon.

Automaatio ja tehokkuus

Automaatio on yksi digitaalisen taloushallinnon kulmakivistä. EmCen ratkaisut hyödyntävät kehittyneitä automaatiotyökaluja, jotka vähentävät manuaalisen työn tarvetta ja minimoivat inhimillisten virheiden mahdollisuuden. Tämä johtaa paitsi tehokkuuden kasvuun myös kustannussäästöihin.

Esimerkiksi EmCe Pankkiyhteyden aktivoiminen mahdollistaa tiliotteiden automaattisen käsittelyn. Tämä tarkoittaa, että  ohjelma tiliöi pankista noudetut tiliotteet ovat valmiiksi. Samoin myynti- ja ostoreskontran sekä palkanlaskennan tositteet päivittyvät järjestelmään automaattisesti tapahtumien mukaan. Tilitettävät maksut muodostuvat ohjelmassamme automaattisesti maksettaviksi laskuiksi. EmCen taloudenhallintaohjelmassa myös kirjanpidon jaksotuksissa, vyörytyksissä ja kulujen käsittelyissä tehdyt toimenpiteet siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Reaaliaikainen tiedonhallinta

Reaaliaikainen tiedonhallinta on keskeinen osa digitaalista taloushallintoa. EmCen ratkaisut tarjoavat yrityksille mahdollisuuden seurata taloudellista tilannettaan reaaliajassa. Tämä tarkoittaa, että yritykset voivat reagoida nopeasti markkinoiden muutoksiin ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä. Reaaliaikainen tiedonhallinta parantaa myös läpinäkyvyyttä. Kaikki taloudelliset tiedot ovat helposti saatavilla ja analysoitavissa, mikä tekee yrityksen toiminnasta avoimempaa ja luotettavampaa. EmCen ratkaisut varmistavat, että yrityksellä on aina ajantasainen kuva taloudellisesta tilanteestaan.

Asiakaskeskeisyys ja räätälöidyt ratkaisut

EmCe ymmärtää, että jokainen yritys on ainutlaatuinen ja tarvitsee omiin tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja. Kuuntelemme asiakkaitamme tarkasti ja kehitämme ratkaisuja, jotka tukevat heidän liiketoimintaansa parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tekee EmCen ratkaisuista joustavia ja mukautuvia, mikä auttaa yritystäsi menestymään muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Yli 40 vuoden kokemus

EmCellä on yli 40 vuoden kokemus taloushallinnon ohjelmistojen kehityksestä, tuotannosta ja implementoinnista. Tämä pitkä kokemus on opettanut meitä ymmärtämään asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita ja tarjoamaan heille parhaita mahdollisia ratkaisuja. Kokemuksemme ansiosta voimme tarjota luotettavia ja tehokkaita palveluita, jotka tukevat yrityksesi kasvua ja menestystä.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa Administer-konsernia, jolloin voimme konsernimme kautta tarjota yrityksille myös muun muassa talous- ja palkkahallinnon ulkoistuspalveluita ja lakipalveluita.

Ihmisläheinen lähestymistapa

Vaikka teknologia on keskeisessä roolissa EmCen ratkaisuissa, emme unohda ihmisiä. Uskomme, että taloushallinnon ja toiminnanohjauksen keskiössä ovat aina ihmiset. Siksi tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja tukea, joka auttaa heitä hyödyntämään ratkaisuja parhaalla mahdollisella tavalla.

EmCen asiantuntijat ovat aina valmiina auttamaan ja neuvomaan, jotta voit saada kaiken irti tarjoamistamme palveluista. Tämä ihmisläheinen lähestymistapa tekee meistä luotettavan kumppanin, joka tukee yritystäsi kaikissa taloushallinnon tarpeissa.

Haluaisitko kuulla lisää siitä, kuinka olemme tukeneet muita yrityksiä kuten sinun? Tutustu asiakkaidemme palautteisiin ja kokemuksiin yhteistyöstämme täällä: www.emce.fi/referenssit