01.07.2024

Artikkelit

Tehokas kirjanpito-ohjelma yrityksille

Yrityksen taloushallinnon automatisointi

Kun puhutaan yrityksen taloushallinnon tehostamisesta, automatisointi nousee keskeiseksi tekijäksi. EmCe tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka automatisoivat rutiininomaiset kirjanpitotehtävät ja joissa kirjanpito muodostuu automaattisesti tapahtumien perusteella.  Tämä vapauttaa arvokasta aikaa yrityksen muille tärkeille toiminnoille ja vähentää inhimillisen virheen mahdollisuutta.

Esimerkiksi EmCe Pankkiyhteyden aktivoiminen mahdollistaa tiliotteiden automaattisen käsittelyn. Tämä tarkoittaa, että  ohjelma tiliöi pankista noudetut tiliotteet ovat valmiiksi. Samoin myynti- ja ostoreskontran sekä palkanlaskennan tositteet päivittyvät järjestelmään automaattisesti tapahtumien mukaan. Tilitettävät maksut muodostuvat ohjelmassamme automaattisesti maksettaviksi laskuiksi. EmCen taloudenhallintaohjelmassa myös kirjanpidon jaksotuksissa, vyörytyksissä ja kulujen käsittelyissä tehdyt toimenpiteet siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Reaaliaikainen talousdatan seuranta

Reaaliaikainen pääsy taloustietoihin on kriittistä päätöksenteon kannalta. EmCen kirjanpito-ohjelma tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden seurata taloudellista tilannetta reaaliajassa. Tämä tarkoittaa, että voit nähdä tarkat ja ajantasaiset tiedot yrityksesi taloudellisesta tilanteesta milloin tahansa, mikä auttaa tekemään perusteltuja päätöksiä nopeasti.

Käyttäjäystävällisyys ja mukautuvuus

Meidän kirjanpito-ohjelmamme on suunniteltu siten, että se on helppokäyttöinen, riippumatta käyttäjän aikaisemmasta kokemuksesta taloushallinnon järjestelmistä. Tukipalvelumme varmistavat, että apua on saatavilla aina kun sitä tarvitaan. Tämä tekee EmCen kirjanpito-ohjelmasta erinomaisen valinnan niin tilitoimistoille, yrityksille kuin myös liitoille ja järjestöille, jotka haluavat tehostaa taloushallintoaan.

Luotettavuus ja tietoturva

Taloushallinnon luotettavuus ja tietoturva ovat EmCessä etusijalla. Käytämme ohjelmistoissamme viimeisintä teknologiaa varmistaaksemme, että kaikki taloustiedot ovat suojattuja ja yksityisiä. Voit siis luottaa siihen, että yrityksesi taloustiedot ovat turvassa meidän järjestelmässämme. Lisäksi säännölliset päivitykset ja ylläpito varmistavat, että järjestelmä toimii aina optimaalisesti ja vastaa nykyisiä tietoturva-standardeja. Tämä antaa mielenrauhaa tietäessäsi, että yrityksesi taloushallinto on käsissä, jotka ymmärtävät ja arvostavat sen merkitystä.

Haluaisitko kuulla lisää siitä, kuinka olemme tukeneet muita yrityksiä kuten sinun? Tutustu asiakkaidemme palautteisiin ja kokemuksiin yhteistyöstämme täällä: www.emce.fi/referenssit