27.03.2024

Artikkelit

Vinkit palkanlaskentaohjelman valintaan

Tärkeimmät ominaisuudet tehokkaaseen palkanlaskentaan

Palkanlaskentaohjelman valinnassa on olennaista kiinnittää huomiota ohjelmiston tarjoamiin ominaisuuksiin, jotka vastaavat yrityksesi tarpeita. EmCe tarjoaa monipuolisia ratkaisuja, jotka palvelevat eri kokoisten yritysten vaatimuksia. Laadukas palkanlaskentaohjelma sisältää automatisoituja prosesseja, jotka vähentävät manuaalisen työn tarvetta ja pienentävät virheiden riskiä. EmCen palkanlaskentaohjelmisto automatisoi lähes kaikki palkanlaskennan vaiheet. Ohjelmiston tulisi myös tarjota kattavat raportointitoiminnot, joiden avulla yrityksen johto voi seurata palkkakustannuksia reaaliaikaisesti.

EmCen ratkaisut tukevat saumatonta integraatiota muiden taloushallinnon järjestelmien kanssa, mikä tehostaa tiedonkulkua ja lisää toiminnan läpinäkyvyyttä. Palkanlaskentaohjelmistomme voi integroida esimerkiksi Tuntikone-työajanseurantaohjelmiston tai Sympa HR -integraation kanssa, jolloin koko työsuhteen elinkaari hallitaan sähköisesti rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen saakka.

Käyttäjäystävällisyys on keskeistä, sillä ohjelmiston tulisi olla helppokäyttöinen kaikille käyttäjille, riippumatta heidän aiemmasta kokemuksestaan palkanlaskennan alueella.

Käyttäjätuki ja koulutus

Palkanlaskentaohjelmaa valitessasi on tärkeää varmistaa, että saat käyttöösi kattavan käyttäjätuen ja tarvittavan koulutuksen. EmCe panostaa asiakaspalveluun ja tarjoaa asiantuntevaa tukea ohjelmiston käyttöönoton kaikissa vaiheissa. Koulutamme asiakkaitamme käyttämään ohjelmistoa tehokkaasti, jotta he voivat hyödyntää kaikki sen tarjoamat edut.

Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä koulutusvaihtoehtoja, jotka vastaavat juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Käyttäjätuen ja koulutuksen avulla varmistamme, että ohjelmiston käyttöönotto sujuu ongelmitta ja että asiakkaamme voivat keskittyä liiketoimintansa kehittämiseen.

Turvallisuus ja tietosuoja

Tietoturva on kriittinen tekijä palkanlaskentaohjelman valinnassa. EmCen ohjelmistot on suunniteltu täyttämään korkeimmat tietoturvan standardit, jotta asiakkaidemme arkaluonteiset tiedot pysyvät turvassa. Tietosuojan varmistaminen on meille ensisijaisen tärkeää, ja käytämme uusinta teknologiaa tietojen suojaamiseksi. Ohjelmistomme tarjoavat myös monipuoliset käyttöoikeuksien hallinnan työkalut, jotka mahdollistavat tarkat määrittelyt siitä, kuka organisaatiossa pääsee käsiksi mihinkin tietoihin, lisäten kontrollia ja auttaen ehkäisemään tietovuotoja ja muita tietoturvariskejä.

Hinta-laatusuhde

Valittaessa palkanlaskentaohjelmaa, hinta on merkittävä kriteeri, mutta laadun ei tulisi kärsiä kustannustehokkuuden vuoksi. EmCe tarjoaa kilpailukykyisen hinnoittelun ohjelmistoilleen, varmistaen samalla, että saatte laadukkaan ja kattavan palvelun. Tehokas palkanlaskentaohjelmisto säästää aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä.

Me EmCessä ymmärrämme, että jokainen sijoitettu euro on tärkeä, ja siksi pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen. EmCen palkanlaskentaohjelmistosta veloitetaan kiinteä kuukausiveloitus, joka on helppo sisällyttää budjettiin. Ohjelmisto on selkeä ja ymmärrettävä, mikä eliminoi yllättävät kulut. Ohjelmistomme auttavat tehostamaan palkanlaskentaprosesseja ja vähentämään virheitä, mikä johtaa kustannussäästöihin ja sujuvampaan liiketoimintaan.

  • Maksat vain ohjelmiston käytöstä, et sen omistamisesta

  • Kiinteä kuukausiveloitus on helppo budjetoida

  • Palkanlaskentaohjelman hinta on selkeä ja ymmärrettävä – vältyt yllättäviltä kuluilta

Haluaisitko kuulla lisää siitä, kuinka olemme tukeneet muita yrityksiä kuten sinun? Tutustu asiakkaidemme palautteisiin ja kokemuksiin yhteistyöstämme täällä: www.emce.fi/referenssit