EmCe yrityksenä

EmCe Solution Partner Oy

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava perheyritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. EmCe-ratkaisuilla kaikki langat pysyvät käsissä – hallitset ja ohjaat kaikkia taloushallinnon prosesseja helposti ja luotettavasti.

 

Kokemus tuo varmuutta myös tähän hommaan

Meillä EmCessä on syvä osaaminen taloushallinnon ratkaisujen kehityksestä jo 40 vuoden ajalta ja vankkaa kokemusta yli toimialarajojen. EmCe-ratkaisut on kehitetty Suomessa suomalaisille pk-yrityksille – juuri tarpeeseen sopiviksi kokonaisuuksiksi. EmCe-konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 60 asiantuntijaa talous-, henkilöstö-, projekti-, tuotanto- ja materiaaliohjauksen ratkaisujen sekä niitä tukevien palvelujen parissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Vallilassa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Lahdessa ja Oulussa.

Meidän tehtävänämme on helpottaa asiakkaidemme arkea ja auttaa heitä menestymään oikean kokoisilla sähköisillä taloushallinnon ratkaisuilla.

EmCe Taloushallinto -ohjelmistoilla on 10 000 päivittäistä käyttäjää ja yli 1500 asiakasta on valinnut meidät taloushallinnon kumppanikseen. EmCe on yksi suurimmista Dynamics 365 Business Central  -toiminnanohjausjärjestelmien toimittajista Suomessa. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme perusta, tutustu heihin täällä. Ainiin, kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokituksen omaaviin yrityksiin ja meillä saat 100 % varmuudella kotimaista, vastuullisesti tuotettua palvelua.

EmCe työpaikkana?

Kiinnostuitko? Lähetä avoin hakemuksesti osoitteeseen rekrytointi@emce.fi

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää ratkaisuistamme

 
Pasi Kiikkinen

Myyntijohtaja