Referenssit

Kokemuksia EmCestä

Vuokatti Ski Team Kainuu

”Asiakkaan ja tilitoimiston yhteistyö EmCen kautta on toiminut äärimmäsen hyvin, se on tuonut tietyllä tavalla juuri sitä helppoutta mitä tässä on pitkän aikaa kaivattukin.”

Hannu Koivusalo, Manageri

Yrityksen asiakaskokemuksia »

 

 

 

Kokemuksia EmCestä

Idesco

”Ohjelmistokumppanin osalta on tärkeää se, että he ovat tavoitettavissa ja se, että asiat hoidetaan sillä tavalla, että ne pysyvät aikataulussa ja se, että he ymmärtävät asiakkaan tarpeita. Se on todella olennaista. Tässä meidän tapauksessa se hoitui oikein loistavasti.”

Jaana Moilanen, logistiikkajohtaja

Yrityksen asiakaskokemuksia »

 

 

Kokemuksia EmCestä

Särkänniemi

”En löydä parempaa sanaa kuin ‘ammattimaisuus’, jonka vuoksi EmCe valikoitui Särkänniemen ohjelmistokumppaniksi. Alusta asti kerrottiin realistisesti budjetti, aikataulu ja käytiin yhdessä läpi hankkeen eteneminen.”

Miikka Seppälä, toimitusjohtaja

Yrityksen asiakaskokemuksia »

 

Kokemuksia EmCestä

Balmuir

”Erityisen hienoa oli, että EmCellä mietittiin myös meidän tulevaisuutta. EmCellä osattiin ohjata meitä miettimään millaisia päätöksiä ja ratkaisuja meidän tulisi tehdä, kun liiketoimintamme tulee todennäköisesti kasvamaan tässä ja tässä vaiheessa.”

Heidi Jaara, toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija

Yrityksen asiakaskokemuksia »

 

Kokemuksia EmCestä

Balance-Team

”EmCe osaa tilitoimistotoimialan ja tietää ne haasteet mitä me päivittäin kohtaamme. EmCe on sopivan kokoinen, suoraviivainen ja ketterä ohjelmistokumppani. Ja se mitä me arvostamme EmCen taustassa, on sen kotimaisuus.”

Susanna Aaltonen, hallituksen puheenjohtaja
Tilitoimiston asiakaskokemuksia »

Kokemuksia EmCestä

EasyZone

”Arvostan eniten pitkäjänteistä kumppanuutta. Meillä on pitkä yhteistyöhistoria EmCen kanssa, minkä varrelle on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiä, mutta aina ollaan ongelmat pystytty ratkomaan nopeasti ja tehokkaasti.” 

Panu Tolonen, tietohallintojohtaja

Yrityksen asiakaskokemuksia »

 

Kokemuksia EmCestä

Syöpäsäätiö

”EmCe on ollut taloushallinnon kehityshankkeissa operatiivinen kumppani, jonka vankkaan asiantuntemukseen on voinut luottaa ja he ovat sisäistäneet hyvin toimintamme erityspiirteet. EmCen ohjelmakokonaisuus palvelee toimintaamme äärimmäisen hyvin.”

Raija Stjernvall, talous- ja hallintojohtaja
Säätiön asiakaskokemuksia »

Kokemuksia EmCestä

FP-Tuotteet

”EmCe toi meille aidosti kokemuksia ja näkemyksiä, miten meidän pitäisi asioita hallinnoida ja viedä eteenpäin. EmCe ymmärtää meidän tarpeemme ja mikä tärkeintä; sen miten järjestelmällä voidaan helpottaa meidän arjen tekemistä.”

Timo Huhtanen, tuoteryhmäpäällikkö

Yrityksen asiakaskokemuksia »