20.03.2024

Artikkelit

EmCestä luotettava kumppani taloushallinnon tarpeisiisi

EmCe – Luotettava Taloushallinnon Kumppanisi

EmCe on suomalaisen osaamisen perikuva taloushallinnon ohjelmistopalveluiden alueella ja kuuluu Administer-konserniin. Asiakkaidemme liiketoiminnan kitkattomuus, tehokkuus ja läpinäkyvyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja olemme sitoutuneet luomaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka parantavat sähköisen taloushallinnon toimintoja. Yli neljänkymmenen vuoden kokemus alalta on kasvattanut kykyämme ymmärtää asiakkaidemme tarpeita perinpohjaisesti ja olemme kehittyneet kuuntelemaan heidän toiveitaan huolellisesti. Pyrimme aina tarjoamaan ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Mielestämme teknologia on vain yksi palanen yrityksen menestyksen palapelissä – ihmisen taito ja tuki ovat yhtä tärkeitä. Tehtävänämme on olla tukenasi edistämässä menestystäsi ja auttaa sinua kehittämään yritystoimintaasi laaja-alaisesti.

Monipuolista yhteistyötä kirjanpitotoimistojen, yhdistysten ja konsernien kanssa vuosikymmenten ajan

EmCe on palvellut luotettavana yhteistyökumppanina moninaisille sidosryhmille eri aloilla. Olemme erityisen ylpeitä kyvystämme vastata kirjanpitotoimistojen, liittojen, yhdistysten ja konsernien ainutlaatuisiin tarpeisiin, jotka edellyttävät alakohtaista asiantuntemusta ja joustavuutta. On äärimmäisen tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja heidän vaatimuksensa, sekä että asiakkaamme tuntevat meidät. Tavoitteenamme on rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia, joissa syvä toimialatuntemus mahdollistaa optimaalisten ratkaisujen löytämisen. Uskomme, että menestys syntyy yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja siksi haluamme olla enemmän kuin vain ohjelmistotoimittaja.

Kun valitset EmCen kumppaniksesi, voit luottaa siihen, että saat kattavaa ja vertaansa vailla olevaa palvelua taloushallinnon tarpeisiisi. Liity tyytyväisten pitkäaikaisten asiakkaidemme joukkoon ja varmista yrityksesi menestys meidän tuellamme!

Haluaisitko kuulla lisää siitä, kuinka olemme tukeneet muita yrityksiä kuten sinun? Tutustu asiakkaidemme palautteisiin ja kokemuksiin yhteistyöstämme täällä: www.emce.fi/referenssit