27.03.2024

Artikkelit

Millainen on hyvä kirjanpito-ohjelma liitolle/järjestölle?

Käyttäjäystävälliset kirjanpito-ohjelmat EmCeltä

Liitoissa, järjestöissä, säätiöissä ja muissa voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa taloushallinnon logiikka poikkeaa yritysten taloushallinnosta. Järjestöjen ja liittojen tulot koostuvat usein jäsenmaksuista ja erilaisista tukimuodoista. Tulojen seurannan on oltava selkeää ja avointa, mikä asettaa omat vaatimuksensa raportoinnille.

Sopivan kirjanpito-ohjelman valinnassa liitolle tai järjestölle on keskeistä ottaa huomioon käyttäjäystävällisyys. Helppokäyttöisyys ja intuitiivinen käyttöliittymä ovat tärkeitä, jotta organisaationne voi keskittyä ydintehtäviinsä ilman ylimääräisiä teknisiä haasteita. Käyttäjäystävällinen kirjanpito-ohjelma tarjoaa selkeän näkymän taloustilanteeseen, mahdollistaa nopeat toiminnot ja on suunniteltu helposti omaksuttavaksi koko organisaation käyttöön.

Me EmCellä tarjoamme ohjelmistoja, jotka on räätälöity vastaamaan nimenomaan liittojen ja järjestöjen erityistarpeita. Tämä tarkoittaa, että ohjelmistomme ovat joustavia ja skaalautuvia, kasvavat ja mukautuvat organisaationne tarpeisiin, olipa kyse sitten jäsenmaksujen hallinnasta tai varainhankinnan seurannasta. Käyttäjäystävällisyys merkitsee meille myös sitä, että tarjoamme teille jatkuvaa tukea ja koulutusta ohjelmiston koko käyttöiän ajan.

Automaatio ja integraatiot säästävät aikaa

Automaation käyttö kirjanpito-ohjelmistossa on nykyään välttämätöntä. EmCen kirjanpito-ohjelmistossa kirjanpito tapahtuu automaattisesti tapahtumien perusteella, mikä vapauttaa sinut rutiinitehtävistä ja antaa mahdollisuuden keskittyä asiantuntijatyöhön. Ratkaisumme tunnistaa ja käsittelee poikkeukset tehokkaasti, vähentäen virheiden riskiä ja nopeuttaen taloushallinnon prosesseja. Automaation ansiosta työsi on mielekkäämpää, kun voit keskittyä asiantuntijatyöhön ja poikkeusten hallintaan.

Ohjelmistojemme integraatiot muihin käytössänne oleviin järjestelmiin ovat olennainen osa tehokasta kirjanpitoa. EmCen ohjelmistot on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä esimerkiksi jäsenrekisterien ja palkanlaskentajärjestelmien kanssa. Tämä mahdollistaa tiedon sujuvan liikkumisen eri järjestelmien välillä, tehostaa toimintaa ja vähentää manuaalisen työn tarvetta.

Tietoturvaa ja luotettavuutta

Tietoturva on keskeinen tekijä kirjanpito-ohjelmistoa valittaessa. EmCen ohjelmistot on suunniteltu täyttämään korkeimmat tietoturvastandardit, jotta organisaationne taloustiedot ovat aina suojattuina. Luotettavuus tarkoittaa myös sitä, että ohjelmistomme ovat aina ajan tasalla ja toimivat moitteettomasti, jotta voitte luottaa siihen, että taloushallinto sujuu ilman katkoksia.

Tarjoamme pilvipohjaisia ratkaisuja, jotka takaavat tiedon saatavuuden ja varmuuden missä ja milloin tahansa. Pilvipalveluiden ansiosta voitte olla varmoja, että tietonne ovat turvassa ja saatavilla tarvittaessa, ilman että joudutte huolehtimaan palvelimien ylläpidosta tai päivityksistä.

Haluaisitko kuulla lisää siitä, kuinka olemme tukeneet muita yrityksiä kuten sinun? Tutustu asiakkaidemme palautteisiin ja kokemuksiin yhteistyöstämme täällä: www.emce.fi/referenssit