Referenssit

Balmuir

Kasvua ja kansainvälistymistä toiminnanohjausjärjestelmän tuella

Balmuir on vuonna 2007 perustettu kansainvälinen lifestyle brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu sisustus- ja lahjatuotteista, muotiasusteista ja luonnonkosmetiikasta. Oulusta lähtöisin oleva yritys on kasvanut voimakkaasti, joka on tuonut mukanaan haasteita toiminnan ohjattavuuteen. Haluttiin eroon turhasta manuaalisesta työstä ja selkeitä prosesseja, jotka ohjaavat koko yrityksen tapaa toimia.

Yrityksen visio haastaa jatkuvasti kehittämään myös järjestelmäratkaisuja. Yrityksen tavoitteena on olla mahdollisimman lähellä kuluttajaa, missä omat liikkeet Aasiassa ja Euroopan suurimmissa kaupungeissa ovat keskiössä. Valitun toiminnanohjausjärjestelmän tulee palvella näitä kansainvälisesti kasvavan yrityksen tarpeita. Tämä tarkoittaa sitä, että järjestelmän tulee toimia usealla kielellä, eri valuutoissa, hallinnoida koko logistista ketjua ja skaalautua joustavasti liiketoiminnan muutosten mukana. Parhaiten näihin vaatimuksiin vastasi Microsoftin Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmä.

”Tämä on ensimmäinen softaprojekti, joka on onnistunut yli odotusten.”

Onnistuneen ohjelmistoprojektin yhtenä tärkeänä osana on yrityksen oman henkilökunnan sitouttaminen projektiin. Tässä onnistuttiin äärimmäisen hyvin. Kun yrityksen oma henkilöstö on heti alusta mukana määrittelemässä ja kertomassa omista tarpeistaan, he kokevat, että järjestelmä on tehty heitä varten – heidän arkea helpottamaan.

Kollegoiden kokemukset ja hyvät referenssit EmCestä vahvisti kumppanivalintaa. Pelkkä hyvä järjestelmä ei riitä, vaan projektia tekemään tarvitaan myös osaavat ja ammattitaitoiset ihmiset, jotka ovat aidosti kiinnostuneita asiakasyrityksen liiketoiminnasta ja heidän kannalta parhaiden ratkaisujen löytämisestä.

”Erityisen hienoa oli, että EmCellä mietittiin myös meidän tulevaisuutta. EmCellä osattiin ohjata meitä miettimään millaisia päätöksiä ja ratkaisuja meidän tulisi tehdä, kun liiketoimintamme tulee todennäköisesti kasvamaan tässä ja tässä vaiheessa”, kiteyttää Balmuirin toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija Heidi Jaara.

Tulevaisuudessa Balmuirin myymälät ja verkkokauppa tulevat yhdistymään yhdeksi kiinteäksi kokonaisuudeksi. Toiminnanohjausjärjestelmä tullaan integroimaan verkkokauppaan ja kassajärjestelmään EmCen toimesta. ”Tämä oli meille se tärkein asia, kun tehdään järjestelmä, että meidän ei tarvitse vaihtaa sitä viiden vuoden kuluttua, vaan se kasvaa ja kehittyy meidän liiketoiminnan mukana”, toteaa yrittäjä ja myyntijohtaja Juha Jaara.

Lisää EmCen asiakaskokemuksia löydät täältä »

Referenssivideo:

 

Balmuir on vuonna 2007 perustettu kansainvälinen lifestyle brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu sisustus- ja lahjatuotteista, muotiasusteista ja luonnonkosmetiikasta. Oulusta lähtöisin oleva yritys kasvaa voimakkaasti ja tämän globaalin kehityksen jatkuvuuden turvaamiseksi tarvittiin toiminnanohjausjärjestelmä, joka palvelee ja ohjaa koko yritystä läpi eri toimintojen. EmCen toimialatuntemus vakuutti ja Microsoft Dynamics NAV valikoitui järjestelmäksi sen hyvän skaalautuvuuden vuoksi. Balmuirin toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija Heidi Jaara ja hänen miehensä yrittäjä, myyntijohtaja Juha Jaara kertovat kuinka EmCe on ollut tukemassa yrityksen kansainvälistä kasvutarinaa järjestelmäratkaisuilla.

Lisää asiakaskokemuksia löydät täältä »

"Erityisen hienoa oli, että EmCellä mietittiin myös meidän tulevaisuutta. EmCellä osattiin ohjata meitä miettimään millaisia päätöksiä ja ratkaisuja meidän tulisi tehdä, kun liiketoimintamme tulee todennäköisesti kasvamaan tässä ja tässä vaiheessa."

Heidi Jaara
Toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija

Käytetyt palvelut

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Tutustu »