30.04.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

Idesco

Sujuva ja nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä

Idesco on 30-vuotias Oululainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa, myy ja markkinoi RFID-laitteita mm. kulun valvontaan. Toiminnanohjausjärjestelmä on suuressa roolissa Idescon päivittäisessä toiminnassa, siellä hallinnoidaan mm. asiakas- ja varastotietoja.

Microsoft Dynamics NAV on ollut Idescolla käytössä vuodesta 2007 lähtien ja se on todettu hyväksi työkaluksi ja sen käyttöä haluttiin jatkaa, vanha versio oli kuitenkin nyt aika päivittää nykypäivään. Vanha järjestelmä sisälsi paljon räätälöintejä ja uudelta järjestelmältä odotettiin ennen kaikkea sujuvuutta ja toimivuutta, lisäksi raportointi haluttiin tehdä helpommaksi. Uuteen versioon hankittiin EmCen kautta myös Microsoftin Power BI.

“Ohjelmistokumppanin osalta on tärkeää se, että he ovat tavoitettavissa ja se, että asiat hoidetaan sillä tavalla, että ne pysyvät aikataulussa ja se, että he ymmärtävät asiakkaan tarpeita. Se on todella olennaista. Tässä meidän tapauksessa se hoitui oikein loistavasti.”  

Jaana Moilanen, logistiikkajohtaja

Uuteen Microsoft Dynamics NAV versioon ei tarvinnut tehdä juurikaan räätälöintejä, sillä uudesta versiosta löytyi paljon ominaisuuksia, jotka oli aiemmin tehty räätälöinteinä.

EmCe valikoitui järjestelmätoimittajaksi vakuuttavan määrittelypakettinsa ja oululaisuutensa ansiosta. Idescolle oli tärkeää, että kumppani oli lähellä ja hyvin saavutettavissa.

Videolla Idescon logistiikkajohtaja Jaana Moilanen kertoo miten yhteistyö EmCen kanssa sujui.

Lisää EmCen asiakaskokemuksia

Referenssit

15.10.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

iLOQ

EmCe päivitti iLOQin Microsoft Dynamics NAV toiminnanohjausjärjestelmän uudempaan Microsoft Dynamics 365 Business Central versioon. Samalla saatiin tehostettua liiketoiminnan ydin solmukohtia.

30.4.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

Särkänniemi

Monitoimialayrityksen järjestelmäuudistus toi taloushallinnon järjestelmän tähän päivään

30.4.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

Balmuir

Kasvua ja kansainvälistymistä toiminnanohjausjärjestelmän tuella