15.10.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

iLOQ

Liiketoiminnan tehostaminen toiminnanohjausjärjestelmän avulla

iLOQ Oy on suomalainen kasvuyritys, jonka tavoitteena on mullistaa mekaanisen lukituksen maailmaa kohti digitaalisia turvallisuusratkaisuja.

”Yhteistyö EmCen kanssa oli yhdellä sanalla ‘luontevaa‘ ”

TEEMU LAPPI, BUSINESS EXCELLENCE MANAGER

Toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksen toiminnan selkäranka. iLOQilla oli ollut käytössä EmCen toimittama Microsoft Dynamics NAV toiminnanohjausjärjestelmä vuodesta 2013 lähtien. Vanha versio oli tulossa elinkaarensa päähän, jonka myötä ruvettiin tarkastelemaan liiketoiminnan tarpeita ja katsomaan sopivia ratkaisuja sen eteenpäin viemiseksi. Luontevalta ratkaisulta tuntui päivittää vanha järjestelmä uuteen Microsoft Dynamics 365 Business Central versioon. Lue täältä lisää päivitysprojektin taustoista >

”Ohjelmistokumppanissa arvostan sitä, että joka avaintoiminnolle ja -henkilölle löytyi vastaava vastinkumppani. Tällöin saman kielen puhuminen heti alkumetreiltä oli luontevaa ja liikkeelle lähdettiin me-hengellä”

TEEMU LAPPI, BUSINESS EXCELLENCE MANAGER

Uusi järjestelmä on tehostanut liiketoiminnan ydin solmukohtia tilaus-toimitusketjussa puhuttaessa tuotannosta talon sisällä tai ulkopuolella, materiaalinhallinnasta, vastaanotosta, keräilystä, kokoamisesta ja ostorajapinnasta toimittajien suuntaan. Asiakas on aina ykkönen, joten kaikki lähtee kyseisen rajapinnan tarpeista ja toimivuudesta.

Uuden järjestelmän yhteydessä uudistettiin myös muita iLOQin toiminnanohjausjärjestelmään kriittisesti liittyviä järjestelmiä integraatioiden avulla. Lisäksi otettiin käyttöön tiettyjä lisäarvotuotteita kuten käsipääteratkaisut, joiden avulla pystytään tehostamaan järjestelmän päivittäistä käyttöä.

”Koen tarkoituksenmukaiseksi, että meillä on osaavat partnerit, jotka ymmärtävät meidän liiketoimintaamme ja ovat valmiita kasvamaan ja jatkamaan tätä matkaa meidän kanssamme. EmCe sopii tähän kriteeristöön täydellisesti”

TEEMU LAPPI, BUSINESS EXCELLENCE MANAGER

Katso videolta koko asiakastarina iLOQin Business Excellence Manager Teemu Lapin kertomana.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää tarpeistanne!

Ota yhteyttä

Lisää EmCen asiakaskokemuksia

Referenssit

30.4.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

Idesco

Sujuva ja nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä

30.4.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

Särkänniemi

Monitoimialayrityksen järjestelmäuudistus toi taloushallinnon järjestelmän tähän päivään

30.4.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

Balmuir

Kasvua ja kansainvälistymistä toiminnanohjausjärjestelmän tuella