29.06.2022

EmCe Talous- ja Palkkahallinto, Tilitoimistot

Momgarf Oy

Momgarf Oy on uusi, vuoden 2022 alussa perustettu talous- ja palkkahallintopalveluja tarjoava tilitoimisto, joka toimii Tampereella. Momgarfin liikeideana on tarjota henkilökohtaista palvelua ammattimaisen varmalla otteella, olla asiakkaalle läsnä ja tavoitettavissa.  

Mari Vuorinen toimii päätoimisesti talouspäällikkönä Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:ssä urheiluseurojen parissa. Momgarfin kautta Mari pystyy tarjoamaan talous- ja palkkahallinnon palveluita myös laajemmalle asiakaskunnalle.  

Momgarfilla on käytössä EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmisto, jolla pystyy tuottamaan kaikki tarvittavat talous- ja palkkahallinnon palvelut perinteisestä ”mappikirjanpidosta” sähköiseen kirjanpitoon asti.  

Marin mukaan erityisesti palkanlaskenta on EmCen ohjelmistossa kattava ja monipuolinen. Ohjelmisto myös säästää Marin työaikaa merkittävästi, sillä esimerkiksi tilinpäätösraportit saa helposti tehtyä ohjelmiston valmiita raportointipohjia hyödyntäen.

”EmCe oli luonteva valinta Momgarfin kumppaniksi. Olen tehnyt päätyössäni jo kymmenen vuoden ajan yhteistyötä EmCen kanssa ja tiedän, että EmCen ohjelmisto toimii. Pidän ohjelmiston tärkeimpänä ominaisuutena luotettavuutta ja sitä EmCe todella on.”

MARI VUORINEN MOMGARF OY

Mari kertoo, että EmCen asiakaspalvelusta vastaukset saa nopeasti eikä mahdollisten ohjelmistopulmien kanssa jää koskaan yksin.  

Katso videolta koko asiakastarina EmCen ja Momgarfin yhteistyöstä.  

Tutustu EmCen taloushallinnon ratkaisuihin tilitoimistoille >

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää tarpeistanne!

Ota yhteyttä

Lisää EmCen asiakaskokemuksia

Referenssit
Saija Vihtkari Clericasta kertoo, miten EmCen kirjanpito-ohjelma on tuonut etenkin kiireiseen tilinpäätösaikaan.

7.5.2021

EmCe Talous- ja Palkkahallinto, Tilitoimistot

Clerica

Tilinpäätösaika on tilitoimistoille haastavaa aikaa. Liukumasaldot kasvavat ja tekijöiden stressinsietokyky on koetuksella. Nykyaikaiset työkalut auttavat jaksamaan ja lisäävät työtehoa merkittävästi.

7.5.2021

EmCe 365, Tilitoimistot

Kajaanin Tilitaito

Korona on pakottanut monet yrittäjät pohtimaan ydinliiketoimintaansa. Kriisi on saanut myös ihmiset arvioimaan omia tekemisen tapojaan uudelleen, mikä on kannustanut…

Kari Pauna Roin Tili- ja veropalvelusta kertoo yhteistyöstä EmCen kanssa.

7.5.2021

EmCe Talous- ja Palkkahallinto, Tilitoimistot

Roin Tili- ja veropalvelut

Ajatus taloushallinnon ohjelmiston vaihtamisesta aiheuttaa monissa tilitoimistoissa stressiä. Suurimmat huolenaiheet liittyvät asiakastyön häiriintymiseen ja tietoteknisiin haasteisiin. Osaavan kumppanin kanssa ohjelmiston…