EmCe Talous- ja palkkahallinto-ohjelmistojen käyttöönotto

Uuden ohjelmiston käyttöönotto tai vaihtaminen muuttaa väistämättä yrityksen arkea. Siihen on hyvä varautua ja EmCen asiantuntijat ovat tukenasi prosessin aikana. Ohjelmistoprojekti ei pääty käyttöönottoon, päinvastoin. Asiakastukemme pitää huolta, että yhteiselo järjestelmän kanssa sujuu käyttöönoton jälkeenkin ja olemme tarvittaessa apuna.

Näin käyttöönotto etenee

1. Käyttöönoton suunnittelu ja aikataulutus

Sopimuksen teon jälkeen käyttöönottotiimimme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii aloitustapaamisesta. Ensimmäisessä tapaamisessa suunnittelemme käyttöönoton vaiheet ja sovimme aikataulusta. Käyttöönoton vaiheet riippuvat siitä kuinka laaja ohjelmistokokonaisuus otetaan käyttöön ja onko kyse tilitoimistosta vai yksittäisestä yrityksestä.

2. Ohjelmiston käyttöönotto ja koulutus

Ohjelmiston perusasetukset, asiakaskohtaiset määrittelyt ja tietojen viennit tehdään yhdessä asiantuntijamme kanssa paikan päällä tai etänä. Kun perusta on valmis, koulutamme sinut ohjelmiston käyttöön. Osa koulutuksista voidaan toteuttaa videokoulutuksina, webinaareina tai paikan päällä toteutettavina livekoulutuksina. Parhaasta koulutustavasta sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä.

3. Valmista!

Uusi ohjelmisto on valmiina käyttöösi! Meille on tärkeää, ettet jää yksin ohjelmiston kanssa käyttöönoton jälkeen vaan siirryt ylläpitomme piiriin, jossa asiakastukemme auttaa sinua tarvittaessa ohjelmiston käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Saat meihin yhteyden soittamalla tai lähettämällä palvelupyynnön. Asiakastukisivumme palvelee sinua 24/7, missä löydät ohjeita ja vinkkejä uuden ohjelmiston käyttöön.

Tilanteet muuttuvat, mutta olemme myös silloin tukenasi. Saat helposti tilattua lisäkoulutusta, jos yrityksesi pääkäyttäjä vaihtuu tai tarvitset koulutusta uusille työntekijöille. Tutustu koulutuskalenteriimme tästä >

Tiesithän, että EmCen asiakastuessa sinua palvelee aina kotimainen asiantuntija.

.

EmCen asiantuntijan vinkit onnistuneeseen käyttöönottoon

ASENNOIDU MUUTOKSEEN MYÖNTEISESTI
”Innostu uudesta ja hyväksy se, että asiat saatetaan uudessa ohjelmassa tehdä eri tavalla kuin mihin olet aikaisemmin tottunut.”

VARAA AIKAA
“Varaa riittävästi aikaa muutoksen suunnitteluun ja toteutukseen sekä uuden ohjelman opetteluun ja sen sisäistämiseen.”

SITOUDU PROSESSIIN JA KOULUTUKSIIN
”Sitouta ohjelmiston käyttäjät muutokseen ja uuden ohjelmiston koulutustilaisuuksiin.”

OTA KÄYTTÖÖN MAHDOLLISIMMAN PIAN
”Huolehdi siitä, että koulutetut ominaisuudet otetaan käyttöön mahdollisimman pian.”

Kari Pauna Roin Tili- ja veropalvelusta kertoo yhteistyöstä EmCen kanssa.

Ainoa asia, mikä ohjelmiston vaihdossa harmittaa on se, että teimme sen vasta nyt!

KARI PAUNA
Roin tili- ja veropalvelut
EmCen kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelma - nainen tekee töitä EmCe-ohjelmalla.

Tutustu EmCeen 30 minuutissa

Tule tutustumaan EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmistoihin ilmaisessa puolen tunnin mittaisessa webinaarissa. Saat ensikosketuksen ohjelmiston tärkeimpiin toiminnallisuuksiin ja näet miten palvelumme sopii sinun yrityksesi tarpeisiin. Saat myös heti vastaukset kysymyksiisi parhaalta asiantuntijaltamme. Tervetuloa – Nähdään webinaarissa!

Ilmoittaudu mukaan tästä

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä myyntiin tai pyydä tarjous uudesta taloushallinnon ohjelmistostasi.

Lähetä tarjouspyyntö