Ajankohtaista

Auta yhdessä EmCen kanssa

Blogi - 12.12.2018

Tänä jouluna EmCen tontut paketoivat 100 lahjaa vähävaraisille lapsille, jotka muutoin jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Toivomme, että sinä tulet pukin apukäsiksi. Auttaminen on helppoa!

Toivomme, että sinä tulet mukaan pukin apukäsiksi Joulupuu-keräykseen. Sinun tarvitsee vain valita lapsi, lahjatoive ja lähettää halutessasi terveiset. Me hoidamme lahjoituksen puolestasi! Aikaa osallistua on torstain 13.12. puoleen yöhön asti. 
Voit osallistua kerran. Osallistu NYT!

Joulupuu on jokavuotinen hyväntekeväisyystempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että lahjan saajalle ja hänen perheelleen.

Joulupuu-keräys järjestetään vuonna 2018 jo 16. kertaa ympäri Suomea paikallisten nuorkauppakamarien ja Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toimesta. Hyväsydämisten ihmisten avulla tullaan keräämään tänäkin vuonna valtava määrä joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Tällaisia lapsia on jo pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000. Keräys toteutetaan Nuorkauppakamareiden vapaaehtoisvoimin joulukuun 2018 aikana ja lahjat toimitetaan saajilleen luotettavien paikallisten kumppaneiden kuten kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimistojen kautta. Tästä linkistä ehdit vielä mukaan.

 

Lahjoista

EmCe hankkii ja paketoi lahjat ja vie ne Helsingin alueen Joulupuu-keräyspisteeseen.Kiinnitämme paketin päälle lapun, josta ilmenee lahjansaajan

sukupuoli/sukupuolineutraali, ikähaitari sekä mitä lahja sisältää. Ennen kuin lahjat annetaan saajilleen, lappu poistetaan ja tilalle laitetaan henkilökohtainen joulutervehdys. Viime vuosina on Helsingin alueella ollut pulaa erityisesti 11-17-vuotiaiden nuorten lahjoista, sillä heitä on eniten lastensuojelun piirissä. Lahjakortit ovat olleet ylivoimaisesti suosituin lahja.

 

Kiitos kaikille jo tähän mennessä auttaneille ja kauniita saatesanoja jättäneille! Täältä pääset näkemään lahjoittajiemme ihania jouluterveisiä pienille lahjansaajille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat

 • 20.12.2019
  Palkkahallinnon muistilista vuodelle 2020
  Lue lisää »
 • 26.11.2019
  Basware InvoiceReady – Vuodenvaihteen muistilista
  Lue lisää »
 • 15.11.2019
  Verkkolasku kulkee myös Postin lakon aikana
  Lue lisää »
 • 10.10.2019
  Uusi verkkolaskulaki – Mistä on kyse?
  Lue lisää »
 • 29.1.2019
  Jännittäviä pelihetkiä ja makeita juttutuokioita – lue Tili- ja Veropäivien jälkitunnelmat!
  Lue lisää »
 • 20.1.2019
  Tilipalvelu Saarelan EmCe 365 -menestystarina palkittiin makeasti
  Lue lisää »
 • 24.12.2018
  Miksi palkkahallinnolla on tärkeä rooli yrityskulttuurin rakentamisessa?
  Lue lisää »
 • 23.12.2018
  Teknologiasta tehoa työntekoon ja taloushallintoon
  Lue lisää »
 • 22.12.2018
  EmCen kuulumiset ja kiitokset kuluneesta vuodesta
  Lue lisää »
 • 9.12.2018
  Basware InvoiceReady – Vuodenvaihteen muistilista
  Lue lisää »