EmCe työpaikkana

25.05.2021

Rekry, Yleinen

Devaajana EmCessä

Hei tuleva työkaverini!

Minä olen Antti, Senior Software Developer EmCen tuotekehityksestä. Olin töissä EmCessä ensimmäistä kertaa opiskeluaikoinani vuosina 2001–2004 ja hyvät muistot saivat minut tekemään paluun syksyllä 2019. Olen työurallani nähnyt useita eri työpaikkoja ja täytyy sanoa, että EmCe on aina taistellut kärkisijoista yhtenä mukavimmista työpaikoista!

Päädyin hakemaan EmCeen toistamiseen töihin, nähtyäni LinkedInissä ilmoituksen ja laitettuani siitä viestiä entiselle kollegalleni aluksi osittain huumorilla. Hän kuitenkin innostui asiasta niin, että tässä sitä nyt ollaan!

Ensimmäisestä työpäivästäni on jäänyt päällimmäisenä mieleen kaikkien vanhojen ja uusien työtovereiden tapaaminen. Ilokseni suurin osa vanhoista työkavereista muisti minut vielä, vaikka edellisestä tapaamisesta oli suurimman osan kohdalla kulunut 15 vuotta. Oli hauska muistella vanhoja ja vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa.

Työpäiväni koostuvat pääosin koodaushommista ja muutamista palavereista. Mielenkiintoisinta työssäni on kaikki mobiilikehitykseen liittyvät tehtävät ja niiden parista löytyy myös sopivasti haastetta.

”Minua motivoi onnistuminen kovan työpanoksen jälkeen.”

EmCe suhtautui etätyöhön positiivisesti jo ennen korona-aikaa, mistä on ollut itselleni suuri apu perhearjen sovittamisessa työelämään. Joustoa myös löytyy tarvittaessa, kun vain pitää itse huolen siitä, että hoitaa hommansa hyvin. Tässä mielessä tasapaino työ- ja vapaa-ajan välillä toimii hyvin. Vastapainoksi työlle harrastan monipuolisesti liikuntaa ja suuri osa vapaa-ajasta kuluu myös lasten harrastusten parissa.

” Työelämässä vietetään käytännössä kolmasosa elämästä. Itselleni on aina ollut erittäin tärkeää, että työpaikalla viihtyy ja tasapaino arjen kanssa säilyy.”

Meillä on tuotekehityksessä hyvä tiimi ja hauskoja tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Tällä hetkellä tiimillämme on Teamsissa kerran viikossa viikkopalaveri ja joka iltapäivä virtuaalikahvit. Uskoisin että kun tilanne tästä taas normalisoituu, alamme näkemään enemmän kasvotusten myös tiimiytymisen osalta

” Sanoisin, että meillä on kyllä aika hyvä porukka täällä kasassa!”

Katso avoimet tehtävät tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus itsestäsi.