Referenssit

Syöpäsäätiö

Syöpäsäätiö

Säätiön toiminta vaatii taloushallinnon järjestelmältä läpinäkyvyyttä, tehokkuutta ja sähköisyyttä

 

Syöpäsäätiö on osa Syöpäjärjestöjä yhdessä Suomen Syöpäyhdistyksen ja sen jäsenyhdistysten kanssa. Syöpäsäätiö on suurin yksityinen kotimaisen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Säätiön lahjoitusvaroilla tuetaan syöpätutkimusta, annetaan taloudellista tukea vähävaraisille sairastuneille, edistetään syövän ehkäisyä ja varhaista toteamista.

Koska säätiön toiminta perustuu lahjoituksiin, on toiminnan oltava täysin läpinäkyvää. Tämä asettaa tietynlaiset vaatimukset taloushallinnon järjestelmälle. Säätiöllä on vastuu lahjoittajilleen ja rahoittajilleen, johon tarvitaan tarkat raportit ja taloushallinnon prosessien tulee vastata toiminnan tarpeita.

Syöpäsäätiöt ja EmCe on tehnyt yhteistyötä 90-luvulta lähtien. Viime vuosina taloushallinnossa on tehty paljon uudistamishankkeita tavoitteena sähköistää säätiön talousprosessit mahdollisimman pitkälle. Viimeisimpänä uudistettiin varainhankinnan asiakkuusjärjestelmä, joka integroitiin taloushallinnon järjestelmän kanssa.

”EmCe on ollut taloushallinnon kehityshankkeissa operatiivinen kumppani, jonka vankkaan asiantuntemukseen on voinut luottaa ja he ovat sisäistäneet hyvin toimintamme erityspiirteet. EmCen ohjelmakokonaisuus palvelee toimintaamme äärimmäisen hyvin.”

Syöpäsäätiö toimii marraskuussa järjestettävän Movember-kampanjan vastuullisena toteuttajana Suomessa. EmCe on Movemberin virallinen viiksikumppani, joka pyrkii edistämään miesten terveyttä lisäämällä tietoisuutta ja valistamalla miehiä vuoden ympäri. Viikset on välittämistä – lahjoita kotimaiselle syöpätutkimukselle »

Referenssivideo:

 

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen kotimaisen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoituksiin perustuva toimintamalli vaatii taloushallinnon ohjelmistolta läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta, ja ohjelmistokumppanilta hyvää asiakastuntemusta. EmCe ja Syöpäsäätiön yhteistyö on jatkunut jo 20 vuotta. Talous- ja hallintojohtaja Raija Stjernvall kertoo mikä on pitkän suhteen salaisuus.

Lisää asiakaskokemuksia löydät täältä »

"EmCe on ollut taloushallinnon kehityshankkeissa operatiivinen kumppani, jonka vankkaan asiantuntemukseen on voinut luottaa ja he ovat sisäistäneet hyvin toimintamme erityspiirteet. EmCen ohjelmakokonaisuus palvelee toimintaamme äärimmäisen hyvin."

Raija Stjernvall
Talous- ja hallintojohtaja

Käytetyt palvelut

EmCe Taloushallinto

EmCe Taloushallinto

Tutustu »