Seppo Mäki-Torkko Riihi Accountingista kertoo kokemuksia EmCen talous- ja palkanlaskentajärjestelmistä.

18.01.2024

Tilitoimistot

Riihi Accounting

Me Riihi Accountingissa tarjoamme kattavia taloushallinnon palveluita kaikenkokoisille yrityksille yhdessä vaimoni kanssa. Olemme Jalasjärvellä toimiva tilitoimisto.

Meillä vaimoni kanssa oli jo yli 20 vuoden kokemus EmCen talous- ja palkkahallinnon ohjelmistojen käytöstä ja se ratkaisi käytännössä ohjelmistovalinnan yrittäjäksi ryhdyttyämme. EmCen kirjanpito-ohjelmassa taloushallinto voi olla täysin paperilla tai täysin sähköinen. Myös näiden yhdistelmä. EmCen ratkaisu mahdollistaa kaikki nämä yhdistelmät täydellisesti, toteaa Seppo Mäki-Torkko Riihi Accountingista.

”Kommunikointi EmCen kanssa on ollut helppoa ja sujuvaa. On ollut luotto siihen, että järjestelmät toimivat. Uudet ominaisuudet on tarpeen vaatiessa koulutettu perusteellisesti.”

SEPPO MÄKI-TORKKO, RIIHI ACCOUNTING

EmCen talous- ja palkkahallinnon ohjelmistot ovat kehittyneet viime aikoina erityisesti automaation suhteen. Ja se on hallittavissa sillä tavalla, että automaation voi halutessaan ottaa käyttöön, eikä sitä ole pakotettu käyttäjälle.

”Automaatio helpottaa rutiininomaisia tehtäviä ja auttaa myös asioiden muistamisessa. Asiat voi hoitaa automaatiolla, eikä ne jää pelkän muistin varaan.”

SEPPO MÄKI-TORKKO, RIIHI ACCOUNTING

EmCen kirjanpito-ohjelma on helppokäyttöinen ja käyttölogiikka säilyy läpi koko ohjelman samana. Ohjelmiston käyttö on intuitiivista.

Jos haluat erilaisiin asiakastarpeisiin soveltuvan ja luotettavan talous- ja palkkahallinnon ohjelmiston, valitse EmCe.”

SEPPO MÄKI-TORKKO, RIIHI ACCOUNTING

Katso videolta koko asiakastarina EmCen ja Riihi-Accountingin yhteistyöstä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää tarpeistanne!

Ota yhteyttä

Lisää EmCen asiakaskokemuksia

Referenssit

29.6.2022

EmCe Talous- ja Palkkahallinto, Tilitoimistot

Momgarf Oy

Momgarfilla on käytössä EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmisto, jolla pystyy tuottamaan kaikki tarvittavat talous- ja palkkahallinnon palvelut perinteisestä ”mappikirjanpidosta” sähköiseen…

Saija Vihtkari Clericasta kertoo, miten EmCen kirjanpito-ohjelma on tuonut etenkin kiireiseen tilinpäätösaikaan.

7.5.2021

EmCe Talous- ja Palkkahallinto, Tilitoimistot

Clerica

Tilinpäätösaika on tilitoimistoille haastavaa aikaa. Liukumasaldot kasvavat ja tekijöiden stressinsietokyky on koetuksella. Nykyaikaiset työkalut auttavat jaksamaan ja lisäävät työtehoa merkittävästi.

Kari Pauna Roin Tili- ja veropalvelusta kertoo yhteistyöstä EmCen kanssa.

7.5.2021

EmCe Talous- ja Palkkahallinto, Tilitoimistot

Roin Tili- ja veropalvelut

Ajatus taloushallinnon ohjelmiston vaihtamisesta aiheuttaa monissa tilitoimistoissa stressiä. Suurimmat huolenaiheet liittyvät asiakastyön häiriintymiseen ja tietoteknisiin haasteisiin. Osaavan kumppanin kanssa ohjelmiston…