30.04.2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Yritykset

EasyZone

Reaaliaikaisuutta ja kitkatonta tiedonkulkua Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmällä

EasyZone on kodin viihde- ja vapaa-aikatuotteiden tukkukauppa, jonka tuotevalikoima koostuu pääosin cd- ja dvd-levyistä sekä elektroniikan oheislaiteista ja -tarvikkeista. Microsoftin Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksen liiketoiminnan keskiössä, joka edellyttää järjestelmältä skaalautuvuutta, reaaliaikaisuutta ja kitkatonta rajapintaa logistiikan järjestelmään. Lisäksi raportoinnin ratkaisut mahdollistavat päivätasoisen ja tarkan liiketoiminnan seurannan ja ennustamisen.

”Arvostan eniten pitkäjänteistä kumppanuutta. Meillä on pitkä yhteistyöhistoria EmCen kanssa, minkä varrelle on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiä, mutta aina ollaan ongelmat pystytty ratkomaan nopeasti ja tehokkaasti.” 

Panu Tolonen, tietohallintojohtaja

Viime vuonna toteutettiin hyvin laaja integraation toiminnanohjauksen ja varastonhallinnan VMS järjestelmien välille, joka takaa jatkuvan reaaliaikaisen kommunikoinnin järjestelmien välillä. Lisäksi raportoinnin ratkaisut mahdollistavat päivätasoisen ja tarkan liiketoiminnan seurannan ja ennustamisen, joka on toteutettu Microsoftin Power BI:n auvulla.

Lisää EmCen asiakaskokemuksia

Referenssit