25.08.2021

EmCe 365, EmCe Talous- ja Palkkahallinto, Tilitoimistot

Tilikamut

”Sano hyvästit mapeille! – Taloushallintaohjelmiston yhteiskäyttö säästää asiakkaan ja tilitoimiston arvokasta aikaa” 

Markku Palonen, Tilikamut

Tilikamut Oy on vuonna 1982 perustettu tilitoimisto, joka toimii Pieksämäellä. Yritys on käyttänyt EmCe 365 -taloushallintaohjelmistoa vuodesta 2014 lähtien.

”Sähköisen palvelumme yhteiskäyttö alkoi kasvaa selkeästi 2—3 vuotta sitten käsi kädessä verkkolaskutuksen yleistymisen kanssa. Nyt myös pienemmillä asiakasyrityksillämme on valmiudet käyttää ohjelmistoa, kun se aikaisemmin oli vain isojen yritysten herkkua”, kertoo yrittäjä Markku Palonen Tilikamut Oy:stä.

”Yhteiskäyttö säästää aikaa kaikilta”

Tällä hetkellä noin 25 % Tilikamujen asiakkaista käyttää taloushallintaohjelmistoa yhdessä tilitoimistonsa kanssa.

Käyttö on tehty helpoksi, sillä asiakkaan ei tarvitse mennä seikkailemaan kirjanpitäjän käyttöliittymään, vaan hänellä on käytössään oma selainpohjainen palvelu, jossa hänelle näkyy vain ne palvelut, joita hän käyttää.

Yleisin käyttötapa asiakkaan päässä liittyy ostolaskujen käsittelyyn.

”Asiakas vastaanottaa ostolaskut systeemiin ja lisää niihin tarvittaessa omat kommenttinsa kirjanpitäjälle. Tässä säästyy arvokasta aikaa, kun asiakkaan ei tarvitse erikseen olla yhteydessä kirjanpitäjään tai kirjanpitäjän soitella asiakkaan perään”, jatkaa Palonen.

”Yhtä nopea ja luotettava kuin verkkopankki”

Asiakas pääsee myös maksamaan laskut oman käyttöliittymänsä avulla.

”Asiakkaan näkökulmasta ohjelma on yhtä nopea ja luotettava kuin verkkopankki. Etuna ohjelmistossa on vielä se, että asiakkaan ei tarvitse erikseen näppäillä laskujen viitenumeroita, kun systeemi tarjoaa ne valmiina”, kertoo Palonen.

Palvelua on myös helppo skaalata ja sinne voidaan lisätä esimerkiksi myyntilaskujen käsittelypalvelu. Asiakas näkee palvelussa myös liiketoimintansa reaaliaikaisen tilanteen, kun talouden avainluvut ovat mobiililaitteissa aina kätevästi käsillä.

Yhteiskäytön hyödyt ovat kiistattomat

Yhteiskäytön hyödyt asiakkaalle ja tilitoimistolle ovat kiistattomat. Tärkein ja näkyvin hyöty on se, että molemmat pääsevät eroon aikaa vievästä paperisten materiaalien pyörittämisestä ja niiden arkistoinnista.

”Monet asiakkaistamme ovat olleet tyytyväisiä, kun kuittirumba on loppunut ja he ovat päässeet eroon pölyisistä paperimapeistaan. Yhteiskäytön ansiosta heidän ei tarvitse enää miettiä, missä säilöä paperitositteita lain vaatimat 1+6 vuotta”

Asialla on puolensa myös tilitoimiston näkökulmasta, kun heidän ei tarvitse enää säilyttää mappiarkistoja omissa tiloissaan vaan asiakkaiden materiaalit ovat tallessa tietoturvallisessa paikassa.

Miten tehdä taloudenhallinnasta mahdollisimman helppoa asiakkaallesi (ja itsellesi)? 

TARJOA SÄHKÖISIÄ PALVELUJA

Hyödyt ovat moninaiset eikä kukaan ole vielä palannut mappeihin tai käsittelemään kuittejaan manuaalisesti. 1-0 sähköiselle taloushallinnolle!

NÄPPÄRÄ KÄYTTÖLIITTYMÄ HELPOTTAA ASIAKKAAN ARKEA

Taloushallinnon mielekkyys lisääntyy kun sinulla on tarjota asiakkaillesi oma näppärä käyttöliittymä.

OMA TYÖKUORMASI TASAANTUU

Kun asiakas otetaan mukaan prosessiin, syntyy kirjanpitomateriaalia tasaisesti pitkin kuukautta kirjanpitoon. Näin työmäärä jakautuu tasaisemmin ja myös oma arkesi helpottuu.

Tutustu EmCen taloushallinnon ratkaisuihin tilitoimistoille >

Lisää EmCen asiakaskokemuksia

Referenssit
Saija Vihtkari Clericasta kertoo, miten EmCen kirjanpito-ohjelma on tuonut etenkin kiireiseen tilinpäätösaikaan.

7.5.2021

EmCe Talous- ja Palkkahallinto, Tilitoimistot

Clerica

Tilinpäätösaika on tilitoimistoille haastavaa aikaa. Liukumasaldot kasvavat ja tekijöiden stressinsietokyky on koetuksella. Nykyaikaiset työkalut auttavat jaksamaan ja lisäävät työtehoa merkittävästi.

7.5.2021

EmCe 365, Tilitoimistot

Kajaanin Tilitaito

Korona on pakottanut monet yrittäjät pohtimaan ydinliiketoimintaansa. Kriisi on saanut myös ihmiset arvioimaan omia tekemisen tapojaan uudelleen, mikä on kannustanut…

Kari Pauna Roin Tili- ja veropalvelusta kertoo yhteistyöstä EmCen kanssa.

7.5.2021

EmCe Talous- ja Palkkahallinto, Tilitoimistot

Roin Tili- ja veropalvelut

Ajatus taloushallinnon ohjelmiston vaihtamisesta aiheuttaa monissa tilitoimistoissa stressiä. Suurimmat huolenaiheet liittyvät asiakastyön häiriintymiseen ja tietoteknisiin haasteisiin. Osaavan kumppanin kanssa ohjelmiston…