30.04.2021

EmCe Talous- ja Palkkahallinto, Tilitoimistot

Veropalvelu Sofia

Vapautta ja vaivattomuutta taloushallinnon pilvipalveluilla

Veropalvelu Sofia on tilitoimisto, joka tarjoaa perinteisten taloushallinnon palvelujen lisäksi verosuunnittelua pienille ja keskisuurille yrityksille. EmCen taloushallinnon pilvipalvelut ovat mahdollistaneet tilitoimistolle aivan uudenlaisen tavan työskennellä. Työ ei ole sidottu enää tiettyyn aikaan tai paikkaan, vaan se kulkee halutessa mukana. Erityisesti yrittäjälle pilvipalvelut antavat mahdollisuuden yhdistää perhe- ja työelämän joustavasti.

”EmCen pilvipalveluiden vahvuutena on niiden toimintavarmuus. Voin huoletta työskennellä maapallon toiselta puolelta ilman, että yrityksen liiketoiminta pysähtyy reissun ajaksi. Näiden viiden vuoden aikana en ole törmännyt tilanteeseen, jossa yhteydet eivät toimisi EmCestä johtuvista syistä.”

IRINA KALLIO
TILITOIMISTOYRITTÄJÄ

Pilvipalveluna toimiva taloushallinnon ohjelmisto mahdollistaa joustavammat palaverikäytännöt ja työskentelyn esimerkiksi asiakkaan luona. Lisäksi tilitoimistoasiakas voi jakaa pääsyn palveluun omille asiakkailleen ja tarjota näin heille sujuvampaa taloushallintoa. Vaivatonta käytöstä tekee myös se, että enää ei tarvitse huolehtia ohjelmistopäivityksistä tai tehdä kalliita laiteinvestointeja.

Tutustu EmCen taloushallinnon ratkaisuihin tilitoimistoille >

Lisää EmCen asiakaskokemuksia

Referenssit
Seppo Mäki-Torkko Riihi Accountingista kertoo kokemuksia EmCen talous- ja palkanlaskentajärjestelmistä.
EmCen palkanlaskentajärjestelmä ja kirjanpito-ohjelma - Reumaliiton talouspäällikkö Anni Pyyn valinta yhdistyksen järjestelmäksi.
Finnparkin pääkirjanpitäjä Riitta Kuparinen kertoo yhteistyöstä EmCen kanssa.