Rekry

Sinustako EmCeläinen?

Ohjelmistoala on alati kehittyvä ja kasvava pelikenttä, jossa tarvitaan osaavia pelaajia nyt ja tulevaisuudessa. Tule meille töihin ja liity huippujengiimme suunnittelemaan ja kehittämään parempia taloushallinnon ohjelmistoja asiakkaillemme. Kiinnostuitko? Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@emce.fi

EmCeen työnantajana pääset tutustumaan myös Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja Twitterissä. Kohtaamisiin!

 

Avoimet työpaikat

 

Tuotekehitystiimissämme on paikka avoinna innokkaalle ja motivoituneelle Junior Developerille. Oletko se sinä?

Haemme joukkoomme uransa alkutaipaleella olevaa ohjelmistokehittäjää, jolta löytyy taitoa ja tahtoa kehittää tulevaisuuden taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja. Sinulla on jo jonkin verran aiempaa ohjelmointikokemusta, joko aikaisemmista työtehtävistä tai omien tai koulun projektien parista. Voit olla juuri valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on oma innokkuutesi oppia uutta ja kehittyä. Lue lisää »

 

Haemme kokenutta Lead Developeria tuotekehitystiimimme vahvistukseksi

Etsimme EmCelle osaavaa Lead Developeria, jolta löytyy taitoa ja tahtoa kehittää tulevaisuuden taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja. Sinulta löytyy kykyä uudistua ja motivaatiota viedä liiketoimintaamme eteenpäin omalla tekemiselläsi. Olet tärkeä osa tuotekehitystiimiä, jonka yhteisenä tavoitteena on tarjota asiakkaillemme entistä parempia taloushallinnon ratkaisuja. Lue lisää »

EmCe työpaikkana?

Kiinnostuitko? Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@emce.fi

 

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää palvelusta

 
Pasi Kiikkinen

Myyntijohtaja