EmCe™ Sähköinen taloushallinto

EmCen sähköinen taloushallinto tilitoimistoille ja yrityksille

Yrityksesi tarpeita ja kokoa vastaava sähköinen taloushallinto-ohjelma on tärkeä osa sujuvaa liiketoimintaa. Automatisoidut ja digitalisoidut talousprosessit ovat yksi menestyksen kulmakivistä.

Mietitkö jaksotusautomatiikkaa, kustannuspaikkaseurantaa ja tase-erittelyitä? Entä sähköistä laskujen ja tilausten käsittelyä? Raportointia unohtamatta.

EmCe™ Taloushallinto on alusta pk-yrityksen talouden ohjausjärjestelmälle. Hoidat kirjanpidon, ostoreskontran ja laskutuksen yhdestä paikasta. Yhden kirjauksen periaate säästää aikaa, vaivaa ja virheiden määrä vähenee. Pääset porautumaan suoraan tapahtumiin ilman monimutkaisia työvaiheita ja hakuja. Kaikki tieto on muutaman klikkauksen päässä. Ja sinä päätät missä ja milloin hoidat taloushallintoasi – perinteisesti omalta laiteasemalta vai joustavasti pilvestä? EmCen sähköisen taloushallinnon ohjelmistot sisältävät aina kotimaisen asiakastuen. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan alan muutoksiin ja asiakkaiden toiveita kuunnellen. Tutustu uuteen EmCe 365 -palveluumme tästä »

EmCe tarjoaa tilitoimistolle nykyaikaisen tavan ratkaista sähköisen talous- ja palkkahallinnon haasteet. Taloushallinnon ulkoistaminen on päivän sana ja edellyttää tilitoimistolta valmiuksia hoitaa tehtävät asiakasyritysten vaatimusten mukaisesti.

Taloushallinnon pilvipalvelu

Uudelta taloushallinnon sovellukselta odotetaan vaivattomuutta, joka on käyttäjäystävällinen ja nykyaikainen. Kun sovellus on pilvipalvelussamme, käytössäsi on aina ajantasaiset työkalut ja tieto on turvassa.

Kirjataan vain kerran ja oikein

Ylimääräiset työvaiheet ovat historiaa EmCe Taloushallinnossa. Tieto käsitellään vain kerran, jolloin tallennettu tieto on raportoitavissa yrityksen johdon, pääkirjanpitäjän, controllerin tai esimerkiksi reskontran- ja maksuliikenteen hoitajan näkökulmasta. Taloushallinnon käyttäjän näkökulmasta työ helpottuu ja aikaa säästyy, kun käyttäjä pääsee porautumaan suoraan tapahtumiin ilman monimutkaisia työvaiheita ja hakuja. Helppoa ja suoraviivaista käsittelyä, jolla minimoidaan virheiden mahdollisuudet. Lue lisää erilaisista raportoinnin ratkaisuista tästä.

Ammattilaisen valinta

Olemme valmiiksi huomioineet erikokoisille organisaatioille sopivat ratkaisut, joita voidaan kasvattaa ja muuttaa organisaatiosi toiminnan mukaisiksi. Tilitoimistoille on hieno kokonaisratkaisu, jolla tehokas taloushallinnon palvelutuotanto on mahdollista huomioiden myös tilitoimiston asiakkaan tarpeet. Useat liitot, järjestöt ja yhdistykset ovat valinneet EmCe Taloushallinnon meidän vahvan toimialaosaamisen ja monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Toimialaosaamisestamme huolimatta olemme toimialariippumattomia. Asiakaskunnastamme yli 50 % on muita kuin tilitoimistoja tai yhdistyksiä. Voidaan siis todeta, että EmCe on monen taloushallinnon ammattilaisen valinta.

Tutustu asiakkaisiimme ja heille toteutettuihin ratkaisuihin tästä.

Sähköinen Taloushallinto

Sähköisten ostolaskujen käsittely

EmCen sähköisen taloushallinnon ratkaisu sisältää valmiin palvelumallin, jossa saat käyttöösi tarvittavat ohjelmistot ja laskujen välittämiseen tarvittavat palvelut. Ostolaskujen hyväksyntään meiltä löytyy kaksi ratkaisua: EmCe 365 kattaa perusominaisuudet ja Basware InvoiceReady tuo mukanaan laajempaa automaatiota laskujen käsittelyyn. Pilvipalvelumallissamme saat helposti käyttöösi laskujen välityspalvelut, jolloin sähköiset laskut saapuvat suoraan käsiteltäväksi laskujen hyväksyntäsovellukseen. Palveluun voidaan liittää myös skannauspalvelu, jonka avulla myös kaikki paperisena saapuvat ostolaskut saadaan käsiteltyä sähköisesti.

Sähköiset myyntilaskut

Myyntilaskut lähetetään yrityksille sähköisenä verkkolaskuna ja kuluttajille e-laskuna. Sovellus on heti käyttövalmis sähköiseen laskutukseen, mutta on myös räätälöitävissä huomioiden toimialakohtaiset vaatimukset. Yritysten välisessä laskutuksessa olemme jo valmiiksi huomioineet toimialakohtaisuutta kuten rakennusalan käänteinen arvonlisävero tai urakkalaskut sisältäen työmaa-avaimen. Kokonaisratkaisumme sisältää palvelun, jossa sovelluksessa tehdyt laskut lähetetään automaattisesti verkkolaskuina tai ohjataan tulostuspalveluun.

Yritysten verkkolasku

Yritysten välisessä laskutuksessa käytetään Finvoice-verkkolaskua, joka soveltuu niin yritysten kuin kuluttajienkin laskutukseen.

Kuluttajan e-lasku

Kuluttajan Finvoice-verkkolaskusta käytetään nimeä e-lasku. Kuluttajan e-laskun erikoisuus on laskun saajan tietojen tuonti asiakasrekisteriin. Kuluttajan e-laskun käyttöönotto edellyttää laskuttajailmoituksen lähettämistä pankeille. Kuluttaja-asiakkaat ilmoittavat verkkopankissaan halustaan vastaanottaa sähköisiä laskuja. Tieto välittyy automaattisesti EmCe ohjelman asiakasrekisteriin ja laskut voidaan lähettää sähköisinä kuluttajan verkkopankkiin.

Pankkiyhteydet

EmCe Pankkiyhteyden avulla voit hoitaa yhdessä ja samassa ohjelmassa kaikki tärkeimmät yrityksen maksamiseen liittyvät toimet – ei enää hyppimistä usean eri sovelluksen välillä! Emce Pankkiyhteys antaa yrittäjälle uudenlaisen mahdollisuuden hallita maksujaan. Nyt yrittäjä voi valita itse maksettavat laskut ja lähettää ne pankkiin. Kun kaikki yrityksen maksamiseen liittyvät asiat hoidetaan keskitetysti yhdellä järjestelmällä, tilitoimisto voi tarjota asiakkaalleen jatkuvasti ajantasaista taloustietoa.

Videolla EmCen tuotepäällikkö Jukka Vihtkari kertoo lisää EmCe Pankkiyhteydestä!

Sovellukset pilvipalveluna

Joustava pilvipalvelumallimme on helppo ja nopea tapa hankkia sovellus käyttöön. Yritys voi valita käyttöönsä tarvitsemansa sovellukset kuukausihinnalla halutulle käyttäjämäärälle. Palveluun voidaan liittää lisäkäyttäjiä ja lisäsovelluksia aina tarpeen mukaan. EmCe vastaa palveluun kuuluvasta tekniikasta, ylläpidosta sekä palvelun toimivuudesta. Sovellusten käyttö onnistuu vaivattomasti päätelaitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta – tarvitset vain internet-yhteyden. Ohjelmiston käyttöympäristön kuukausittaiset kustannukset ovat tiedossa, eikä sinun tarvitse varautua yllättäviin henkilöstö- tai ylläpitokuluihin. Kysy tarjousta myynnistämme.

Huolettomuus, ajantasaisuus, luotettavuus, helppokäyttöisyys ovat sanoja, joilla asiakkaamme kuvaavat EmCen pilvipalveluratkaisua.

Pilvipalvelumallin edut

 • Uuden sovelluksen nopea ja helppo käyttöönotto
 • Maksat vain sovelluksen käytöstä, et sen omistamisesta
 • Kiinteä kuukausiveloitus on helppo budjetoida
 • Kokonaisvastuu yhdellä toimittajalla
 • Sovellusten käyttö vaivattomasti päätelaitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta
 • Moderni teknologia tarjoaa mahdollisuuden myös organisaation toimintojen ulkoistamiseen, esimerkiksi taloushallintopalvelun tai sen osan ulkoistamiseen

EmCen sähköinen taloushallinto tilitoimistoille ja yrityksille

EmCe 365 tuo kaikki taloushallinnon työkalut yhteen palveluun

EmCe 365 on taloudenhallinnan ketterä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, joka tuo kaikki tarvitsemasi työkalut yhteen paikkaan. Se automatisoi prosesseja, mikä säästää tilitoimiston aikaa selkeästi. Yrityksille EmCe 365 -pilvipalvelu tarjoaa täysin uudenlaisen ja sujuvan taloudenhallinnan palvelukokemuksen milloin ja missä ikinä he sitä tarvitsevatkaan. Se tarjoaa täysin uudenlaisen, ketterän taloudenhallinnan käyttökokemuksen – tilitoimistolle, yrityksille ja yrittäjälle. Tutustu ratkaisuun tästä.

EmCe Kirjanpito-ohjelma

EmCen kirjanpito-ohjelmalla on tuhansia käyttäjiä ja se soveltuu eri yritysmuodoille ja yhdistyksille.

Kirjanpito-ohjelma sisältää mm.

 • Arvonlisäveroautomatiikan
 • Budjetoinnin
 • Verolomakkeiden käsittelyn (4, 5, 6A ja 6B)
 • Kirjanpitoasetuksen mukaiset tulos- ja taselaskelmat
 • Muokattavan tilikartan
 • Monipuoliset kyselyt
 • Kattavan raportoinnin

Tutustu tarkemmin EmCe Kirjanpito-ohjelmaan tästä.

Laskutusohjelma

EmCen laskutusohjelma taipuu monen toimialan erityistarpeisiin. Ohjelmassa olevien lisäpiirteiden avulla laskutusprosessiin saadaan automaatiota esimerkiksi sopimustyyppisten laskujen tai laskujen monistamisen avulla. Sovellus on myös integroitavissa ulkoisiin järjestelmiin esimerkiksi web-service rajapinnan avulla. Laskujen lähettämiseen on saatavilla sähköinen ratkaisu, jolla laskut toimitetaan verkkolaskuina pankkien tai operaattorien välityksellä saajilleen. Tulostamisen sijaan laskut voi myös toimittaa tulostuspalveluun iPost-aineistona. Mikäli yritys haluaa laskut factoring-rahoitukseen, on tämä tehtävissä vaivatta ohjelman factoring-ominaisuudella. Ohjelma huolehtii tapahtumien viemisestä kirjanpitoon ja sisäiseen laskentaan tai kustannusseurantaan, joihin tapahtumat kirjautuvat organisaation haluamalla tavalla esimerkiksi asiakkaan, kauppa-alueen, tuotteen tai myyjän perusteella. Kaikki tiedot ovat reaaliaikaisesti hyödynnettävissä varastossa, reskontrissa, kirjapidossa ja sisäisessä laskennassa. Laskutus on osa tilaustenkäsittelyn kokonaisuutta, joka on kiinteässä yhteydessä varastoon, ostoihin ja myynteihin liittyviin toimintoihin.

Tilaustenkäsittely ja varasto

EmCe Taloushallinnon kokonaisuuteen kuuluu myös materiaalihallinnon toiminnallisuudet, joka sisältää myyntitilaustenkäsittelyn, ostotilaustenkäsittelyn ja varaston. Tilaustenkäsittelyjärjestelmällä organisaationne pystyy ohjaamaan varaston kautta ostoa, myyntiä, tuontia, vientiä ja valmistusta.

Tutkitusti tyytyväiset käyttäjät

EmCe on tilitoimistoissa, liitoissa ja järjestöissä pidetty sovellus, jota puoltaa Taloushallintoliiton tekemä tutkimus: Taloushallinnon ohjelmistot 2014. Parhaimmat arvosanat EmCe sai nimenomaan helppokäyttöisyydessä ja luotettavuudessa. Tutkimuksesta julkaistu raportti on nähtävissä Taloushallintoliiton sivuilla. Tutustu menestystarinoihimme täällä.

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää palvelusta

 
Pasi Kiikkinen

Myyntijohtaja

Tietosuojaseloste

Matkalla digitaaliseen taloushallintoon

Matkalla digitaaliseen taloushallintoon

Lataa pikaopas tästä »

Taloushallinto- järjestelmän yhteiskäyttö

Taloushallinto- järjestelmän yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa

Lataa pikaopas tästä »

Ratkaisu asiakkaalle

EmCen ratkaisut soveltuvat erinomaisesti tilitoimiston tarpeisiin.”

Susanna Aaltonen

Balance-Team Oy

Tutustu asiakastarinaan »