Referenssit

Balance-Team Oy

Balance-Team Oy

 

 

Tiivis yhteistyö ohjelmistotoimittajan kanssa pitää taloushallinnon prosessit kehityksen aallonharjalla

 

Balance-Team Oy on taloushallinnon kokonaispalveluita tarjoava tilitoimisto. Yrityksen rooli ei ole enää pelkkä ulkoistuskumppani vaan tilitoimistokumppanista tulee osa asiakkaan taloushallinnon tiimiä. Tässä yhteistyössä keskiöön nousevat käytössä olevat ohjelmistot ja niiden yhteiskäyttö. Työskentelyn pitää olla tehokasta, joustavaa ja reaaliaikaista. Tiivis yhteistyö ohjelmistotoimittajien ja asiakkaiden kanssa pitää taloushallinnon prosessit kehityksen aallonharjalla.

Balance-Teamilla on ollut pitkäaikainen ja tiivis tuotekehitysyhteistyö EmCen kanssa. Suoraviivainen kommunikaatio on ollut avain tulokselliseen yhteistyöhön. EmCen vahva osaaminen tilitoimistoalasta, ymmärrys arkisista haasteista ja kotimainen tausta ovat asioita, joita arvostetaan Balance-Teamilla.

 

Referenssivideo:

 

Balance-Team Oy on taloushallinnon kokonaispalveluita tarjoava tilitoimisto.  Tiivis yhteistyö ohjelmistotoimittajien ja asiakkaiden kanssa pitää taloushallinnon prosessit kehityksen aallonharjalla. Kysyimme hallituksen puheenjohtajalta Susanna Aaltoselta yhteistyötä. Lisää asiakaskokemuksia löydät täältä »

"EmCe on tilitoimistolle sopivan kokoinen kumppani, jolta löytyy suoraviivaisuutta ja ketteryyttä."

Susanna Aaltonen
Hallituksen puheenjohtaja

Käytetyt palvelut

EmCe Taloushallinto

EmCe Taloushallinto

Tutustu »