30.04.2021

EmCe Talous- ja Palkkahallinto, Tilitoimistot

Balance-Team

Tiivis yhteistyö ohjelmistotoimittajan kanssa pitää taloushallinnon prosessit kehityksen aallonharjalla

Balance-Team Oy on taloushallinnon kokonaispalveluita tarjoava tilitoimisto. Yrityksen rooli ei ole enää pelkkä ulkoistuskumppani vaan tilitoimistokumppanista tulee osa asiakkaan taloushallinnon tiimiä. Tässä yhteistyössä keskiöön nousevat käytössä olevat ohjelmistot ja niiden yhteiskäyttö. Työskentelyn pitää olla tehokasta, joustavaa ja reaaliaikaista. Tiivis yhteistyö ohjelmistotoimittajien ja asiakkaiden kanssa pitää taloushallinnon prosessit kehityksen aallonharjalla.

”EmCe osaa tilitoimistotoimialan ja tietää ne haasteet mitä me päivittäin kohtaamme. EmCe on sopivan kokoinen, suoraviivainen ja ketterä ohjelmistokumppani. Ja se mitä me arvostamme EmCen taustassa, on sen kotimaisuus.”

Susanna Aaltonen, hallituksen puheenjohtaja

Balance-Teamilla on ollut pitkäaikainen ja tiivis tuotekehitysyhteistyö EmCen kanssa. Suoraviivainen kommunikaatio on ollut avain tulokselliseen yhteistyöhön. EmCen vahva osaaminen tilitoimistoalasta, ymmärrys arkisista haasteista ja kotimainen tausta ovat asioita, joita arvostetaan Balance-Teamilla.

Tutustu EmCen taloushallinnon ratkaisuihin tilitoimistoille >

Lisää EmCen asiakaskokemuksia

Referenssit
Seppo Mäki-Torkko Riihi Accountingista kertoo kokemuksia EmCen talous- ja palkanlaskentajärjestelmistä.
EmCen palkanlaskentajärjestelmä ja kirjanpito-ohjelma - Reumaliiton talouspäällikkö Anni Pyyn valinta yhdistyksen järjestelmäksi.
Finnparkin pääkirjanpitäjä Riitta Kuparinen kertoo yhteistyöstä EmCen kanssa.