EmCe Kirjanpito-ohjelma

 

Kirjanpito-ohjelma

 

EmCen kirjanpito-ohjelma soveltuu eri yritysmuodoille ja yhdistyksille, ja sillä on tuhansia käyttäjiä ympäri Suomen.  EmCen sähköiset taloushallinnon ohjelmistot sisältävät aina kotimaisen asiakastuen. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan alan muutoksiin ja asiakkaiden toiveita kuunnellen.

EmCen kirjanpito-ohjelmassa voidaan käsitellä samanaikaisesti kahden eri tilikauden sekä usean eri kuukauden tositteita. Kirjanpidon ja sisäisen laskennan vakioraporteissa voidaan tulostaa tiedot miltä tahansa ajanjaksolta sekä käyttää vertailutietoina haluttuja kuukausia, vuosia, aikajaksoja (pvm–pvm) tai budjetteja.

Sähköisen tiliotteen avulla saat huomattavasti lisää automatiikkaa ja tehoa pankkitilitapahtumien käsittelyyn. Ohjelma voidaan opettaa tekemään tiliöinnit automaattisesti tapahtumalta löytyvän tiedon perusteella.

Kirjanpito-ohjelma sisältää mm.

 • Arvonlisäveroautomatiikan
 • Budjetoinnin
 • Verolomakkeiden käsittelyn (4, 5, 6A ja 6B)
 • Kirjanpitoasetuksen mukaiset tulos- ja taselaskelmat
 • Muokattavan tilikartan
 • Monipuoliset kyselyt
 • Kattavan raportoinnin
 • Kustannusseuranta
 • Sisäinen laskenta
 • Tase-erittelyt
 • Vientikohtainen alv-käsittely
 • Tiliotekäsittely
 • Sähköiset viranomaisilmoitukset
 • Reaaliaikainen Excel-yhteys
 • Jaksotukset

Sisäinen laskenta

EmCe Kirjanpito-ohjelman lisäominaisuutena on saatavissa sisäisen laskenta. Sisäisen laskennan avulla on mahdollista luoda eri toimintojen joustava seuranta. Seurantaulottuvuuksia voi olla rajaton määrä, jolloin saadaan täytettyä vaativatkin tarpeet. Kirjanpitoon tallennettu tieto on samanaikaisesti myös sisäisessä laskennassa ja käytettävissä heti analysoitiin sekä raportointiin.

Pienempään tarpeeseen kevyemmän ratkaisun tarjoaa kustannusseuranta, jossa on mahdollista rakentaa seurantakohteita yhteen ulottuvuuteen.

Tasekirja ja tase-erittelyt

Tilinpäätöksen työvaiheita on mahdollista automatisoida tasekirjan ja tase-erittelyn avulla. Tase-erittelyt-ominaisuus on käytettävissä pitkin kuluvaa tilikautta. Ominaisuuden avulla saatavat ja velat ovat jatkuvasti selvitettävissä kirjanpidosta. Mikäli reskontrat eivät ole käytössä, tällä ominaisuudella saadaan ostovelat ja myyntisaamiset eriteltyä asiakkaittain/toimittajittain.

Suurin hyöty saadaan tilinpäätös/välitilinpäätös-vaiheessa, jolloin ohjelmasta voidaan tulostaa suoraan valmis tase-erittelyraportti tilinpäätöksen liitteeksi.

Tasekirja tekee tilinpäätösvaiheen entistä helpommaksi. Käyttöomaisuustapahtumien perusteella tehdään automaattinen poistotosite kirjanpitoon. Tilinpäätös saadaan viimeisteltyä automaattivienneillä, joiden avulla halutut kirjanpitotilit päätetään oikeille tileille, tehdään verojaksotuslaskenta sekä tehdään tarvittavat tilinavausviennit.

Sovellus sisältää valmiit tasekirjamallit yrityksille, jota myös muut organisaatiomuodot pääsevät hyödyntämään. Sovelluksen tarvitsema summatieto saadaan suoraan kirjanpidosta ja käyttäjän tehtäväksi jäävät tarvittavien liitetietojen valinta, jotka ovat yrityskohtaisesti oletuksena seuraavan vuoden tasekirjaa tehtäessä. Näin lopullinen ulkoasu on halutun mukainen helposti ja nopeasti.

Sähköinen veroilmoitus

Valtaosa yritysten veroilmoituksista hoidetaan nykyisin sähköisesti. Kirjanpito-ohjelman valmiit tilikartat on suunniteltu myös veroilmoitusten tekoa varten, jolloin kirjanpitotilin luvut ohjautuvat suoraan veroilmoituksen eri lokerikkoihin.

Veroilmoituksen täytettävien tietojen lisäksi ohjelmassa tehdään tarvittavat liitelomakkeet ja luodaan sähköinen aineisto lähetettäväksi verohallinnon ilmoitin-palveluun. Palvelu tarkistaa mahdolliset virheet aineistosta heti ja samalla varmistut ilmoituksen perillemenosta.

Tutustu myös sähköisen taloushallinnon ratkaisuihin tästä. 

 

 

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää palvelusta

 
Pasi Kiikkinen

Myyntijohtaja